ark optimizasyonu kötü bir oyun arada drop normaldir ramlarinden dolayısitemim 4060 5600 16gb ram 500gb sdd
ark oynarken takılma oluyor fps bir anda 200 den 15 30 a düşüp tekrar çıkıyor steam üzerinden oynuyorum ve modlu modsuz fark etmiyor bu sorunum oluyor yine değerler ve takılma videosu da burada ve sudan çıkarken sanki 1 fps e düşüyor gibi
ram yükseltsem düzelir miark optimizasyonu kötü bir oyun arada drop normaldir ramlarinden dolayı
muhtemelen ram ile alakalıdır oyun oynarken kaç gb ram yiyor kontrol etseneram yükseltsem düzelir mi
nerde yazar omuhtemelen ram ile alakalıdır oyun oynarken kaç gb ram yiyor kontrol etsene
11 gb %70muhtemelen ram ile alakalıdır oyun oynarken kaç gb ram yiyor kontrol etsene
deneyip yazıcambaşlatma ayarına şunu yaz
-USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory -high
totalde mi yüzde yetmiş oyunun yediğimi yüzde yetmiş11 gb %70
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyip yazıcam
total heralde gorev yoneticinden baktım direktotalde mi yüzde yetmiş oyunun yediğimi yüzde yetmiş
işe yaramadı kankabaşlatma ayarına şunu yaz
-USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory -high
ram ile alakalı olabilir başka sorunlardan dolayıda olabilir dlss falan açık mıtotal heralde gorev yoneticinden baktım direk
işe yaramadı kanka
dlss yok oyunda ekran kartı mı yetersiz birde acabaram ile alakalı olabilir başka sorunlardan dolayıda olabilir dlss falan açık mı
msi afterburnerdlss yok oyunda ekran kartı mı yetersiz birde acaba
tüm değerleri gösteren bir uygulama varsa atayım öyle