Gif Man
80+ Gold
Bunun Neyini BeğenmedinBu ikiliyi al.
Bunun Neyini BeğenmedinBu ikiliyi al.
Oda olur bütçesini aşıyor çocuğunBunun Neyini Beğenmedin
500-600 TL Aşıyor bir şey Olmaz Nays İle DengelerOda olur bütçesini aşıyor çocuğun
Bana değil arkadaşa lazım keşke bana lazım olsa şu m2 si bile olmayan anakartan kurtulurdum.500 ateşlersin @Yusufx e
7700x e vs baksın o zaman canım benimBana değil arkadaşa lazım keşke bana lazım olsa şu m2 si bile olmayan anakartan kurtulurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Gif Man @Kürşat K. Arkadaş yazdı şimdi diyor ki 10K ya ikinci el falan hiç farketmez yüksek bir işlemci lazım diyor anakartı sonraki ay alırım diyor.
Param güvende ile alınırsa olur onun dışında alınmaz dikkat edin
Ryzen 9 falan bakıyordu bunun testini attım bayıldı kaldı şimdi bu adama yazıcak eğer param güvende kabul ederse olabilir dedi
11'e Filan Varsa 10K'da Anlaşırsınız Tabi Param Güvende Ücretini Tahmin EdemezsinRyzen 9 falan bakıyordu bunun testini attım bayıldı kaldı şimdi bu adama yazıcak eğer param güvende kabul ederse olabilir dedi
Pinli Olmadığı İçin Çok Sorun Çıkacağını Zannetmiyorum Ama Yinede SP İyi Olur Dolandırılmamak İçin .Param güvende ile alınırsa olur onun dışında alınmaz dikkat edin
Kargo için değil zaten önce parayı atmayın ne olursa olsun11'e Filan Varsa 10K'da Anlaşırsınız Tabi Param Güvende Ücretini Tahmin Edemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pinli Olmadığı İçin Çok Sorun Çıkacağını Zannetmiyorum Ama Yinede SP İyi Olur Dolandırılmamak İçin .
yalnız am5 değil paylaşılan ona göre dikkat edin.