Arkadaşım 26000 TL'ye Bu Sistemi Aldı, Kazık mı sizce?

Aynen oyle bu arada, 50₺ ucuza gelsin diye bazi parcalarda nobet tuttgumu bilirim o arkadas uyarilmasina ragmen nasil 0 bilgi ile arastirmadan 26k butce hibe ediyor aklim almiyor
Haketmis ne diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmis orasi kesin

Niye geçmiş olsun diyorsunuz ki :D Vatana hayırlı olsun böyle bi enayi bulduğu için. 2. El satmaya kalksa 25k yazar der niye satılmıyor :D İyi olmuş

geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı :)

bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi o.O2:F:
Arkadaşın yerine ben ağlıyorum 3070 veya 6800xt 5-10 yıl rahat götürülebilecek bir pc varken 1660 almak saç-ma-lık

geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı :)

kendim kazıklanmış gibi hissettim,çok üzüldüm şakasız söylüyorum intihar ederdim.

Yav ben 5 ay önce 12400f işlemci+ 3060 ekran kartı+8+8 ram+512gb ve 1tb ssd+odyssey g5 2k monitör+rival 3 mouse parçaları 22kya alırken bile ulan acaba pahalıya mı aldım diye düşünüyorum hala

Yav ben 5 ay önce 12400f işlemci+ 3060 ekran kartı+8+8 ram+512gb ve 1tb ssd+odyssey g5 2k monitör+rival 3 mouse parçaları 22kya alırken bile ulan acaba pahalıya mı aldım diye düşünüyorum hala
Knk sende pahalıya almışsında bu kazık xxxxxlllllll versiyon gene senin normal

Kayda değer tek parça var orda PSU bile berbat bence bir tek işlemcisi iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri