Mustafa Zahid
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,246
- İsim
- Mustafa Zahid Önder
- İlgilendiği Kategoriler
- Her şeye maydanoz olur.
- @mustyonder
- Steam
- id/mustyonder
- Discord
- mustyonder#0007
Benim bilgisayar özelliklerim:
-MSI RTX 3070 Ventus 3X OC
-Ryzen 5 5600X
-B450 M-K II
-GSKILL FlareX 2x8GB 3200MHz
-Stok CPU soğutucusu var fakat Kryonaut sürdüğüm için sıcaklıklarım düşük.
Arkadaşın bilgisayar özellikleri:
-RX 6700XT
-Ryzen 5 5600
-B450M-Dragon
-Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz
-Stok CPU Soğutucu
Bu 2 sistemin de özellikleri neredeyse performans olarak birbirinin aynısı olması gerekmiyor mu? CS2, Rust, Ready or Not, Forza Horizon 5, Assetto Corsa yani ne kadar oyun sayarsam sayayım hepsinde atıyorum ben en yüksek ayarlar 80FPS oynuyorsam arkadaşım 120-130FPS'te oynuyor. Bunun ek bir sebebi vesayre var mı?? Hani birimizin ekran kartı 8GB birimizin 12GB tamam da yani basit oyunlarda bile fark açıyor bana. Zaten eğer ayarları da en yüksekten yükseğe veya ortaya çekersem de işlemcim ekran kartına darboğaz yapmaya başlıyor ve FPS'im en yüksek ayarlardan da düşük oluyor.
-MSI RTX 3070 Ventus 3X OC
-Ryzen 5 5600X
-B450 M-K II
-GSKILL FlareX 2x8GB 3200MHz
-Stok CPU soğutucusu var fakat Kryonaut sürdüğüm için sıcaklıklarım düşük.
Arkadaşın bilgisayar özellikleri:
-RX 6700XT
-Ryzen 5 5600
-B450M-Dragon
-Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz
-Stok CPU Soğutucu
Bu 2 sistemin de özellikleri neredeyse performans olarak birbirinin aynısı olması gerekmiyor mu? CS2, Rust, Ready or Not, Forza Horizon 5, Assetto Corsa yani ne kadar oyun sayarsam sayayım hepsinde atıyorum ben en yüksek ayarlar 80FPS oynuyorsam arkadaşım 120-130FPS'te oynuyor. Bunun ek bir sebebi vesayre var mı?? Hani birimizin ekran kartı 8GB birimizin 12GB tamam da yani basit oyunlarda bile fark açıyor bana. Zaten eğer ayarları da en yüksekten yükseğe veya ortaya çekersem de işlemcim ekran kartına darboğaz yapmaya başlıyor ve FPS'im en yüksek ayarlardan da düşük oluyor.