arkadaşım kız sesi yapmayı denedi sizce olmuş mu?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir konu görüyorum en kötüsü buydu daha kötüsü olamaz diyorum. Her seferinden şaşırtıyorsunuz. Bunun için neden konu açma gereği duydun ki?
Neler yeni'yi kullansaydin bari.

Yazık kafanıza..

Teknoloji Forumu..................

ne konusalım konu dısında peki
Mesela ne diyeyim.
Teknoloji dışında bir konuda "gerçekten" yardıma ihtiyacın vardır mesela bunda sorulur
Veya eğitimle ilgili bir şeyler sorucaksındır aklında kalmıştır.
Ama konu dışı senin kız sesini atman için değil.
Konu dışı demek senin sormak istediğin veya yardım istediğin konuya uygun konu başlığı yoksa konu dışına atılır.
Mesela bir konu vardır birkaç konuya uyuyordur ama tam girmiyordur o zaman açılır bu tür saçma şeylerinizi profil mesajlarından atın.

Mesela ne diyeyim.
Teknoloji dışında bir konuda "gerçekten" yardıma ihtiyacın vardır mesela bunda sorulur
Veya eğitimle ilgili bir şeyler sorucaksındır aklında kalmıştır.
Ama konu dışı senin kız sesini atman için değil.
Konu dışı demek senin sormak istediğin veya yardım istediğin konuya uygun konu başlığı yoksa konu dışına atılır.
Mesela bir konu vardır birkaç konuya uyuyordur ama tam girmiyordur o zaman açılır bu tür saçma şeylerinizi profil mesajlarından atın.
konu dışında ne konuşulacağı sana kalmadı knk adam istediği şeyi sorar veya yardım ister rahatsız oluyosan bakma

konu dışında ne konuşulacağı sana kalmadı knk adam istediği şeyi sorar veya yardım ister rahatsız oluyosan bakma
Yapamaz.
Konu dışı demek siz her şeyinizi paylaşın diye değil insanlar bazı sorularına uygun konuları bulamadıkları için açarlar burayı çok mu biliyorsun?
Ayrıca kız sesi yapıp insanları böyle trollemek bana göre saçma bir şey.
Arkadaşım discord ortamı değil burası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,072
Üyeler
183,517
Son üye
en7swz