Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.
arkadasım kız sesi yapmayı denedi bence olmus sizce olmus mu?
neden kastın bukadar kanki konu dışındayızBir konu görüyorum en kötüsü buydu daha kötüsü olamaz diyorum. Her seferinden şaşırtıyorsunuz. Bunun için neden konu açma gereği duydun ki?
Neler yeni'yi kullansaydin bari.
Konu dışı diye burayı Discord ortamı ile aynı kefeye koymayın.neden kastın bukadar kanki konu dışındayızdd?
Koskoca teknoloji forumu aşk ve böyle saçma sapan konuların ortamı oldu.Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
arkadasım kız sesi yapmayı denedi bence olmus sizce olmus mu?
Konu dışı diye burayı Discord ortamı ile aynı kefeye koymayın.
ne konusalım konu dısında pekiKoskoca teknoloji forumu aşk ve böyle saçma sapan konuların ortamı oldu.
Diyeceğim tek cevap:
Mesela ne diyeyim.ne konusalım konu dısında peki
konu dışında ne konuşulacağı sana kalmadı knk adam istediği şeyi sorar veya yardım ister rahatsız oluyosan bakmaMesela ne diyeyim.
Teknoloji dışında bir konuda "gerçekten" yardıma ihtiyacın vardır mesela bunda sorulur
Veya eğitimle ilgili bir şeyler sorucaksındır aklında kalmıştır.
Ama konu dışı senin kız sesini atman için değil.
Konu dışı demek senin sormak istediğin veya yardım istediğin konuya uygun konu başlığı yoksa konu dışına atılır.
Mesela bir konu vardır birkaç konuya uyuyordur ama tam girmiyordur o zaman açılır bu tür saçma şeylerinizi profil mesajlarından atın.
Yapamaz.konu dışında ne konuşulacağı sana kalmadı knk adam istediği şeyi sorar veya yardım ister rahatsız oluyosan bakma