Arkadaşıma ulaşamıyorum!

BaşaramadıkAbi

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,341
Saat 19:10 da bana evden çıkıyorum max. 10dk ya ordayım dedi ama saat 20:00 hala ses yok. Whatsapp dan yazdım ama mesajlar iletilmiyor, hat üzerinden aradım ama "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" diyor. Normal mesaj da yazdım ama cevap alamadım. Yavaş yavaş bile gelse en geç 19:30 da gelmiş olurdu endişelenmeye başladım. 😦

Saat 19:10 da bana evden çıkıyorum max. 10dk ya ordayım dedi ama saat 20:00 hala ses yok. Whatsapp dan yazdım ama mesajlar iletilmiyor, hat üzerinden aradım ama "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" diyor. Normal mesaj da yazdım ama cevap alamadım. Yavaş yavaş bile gelse en geç 19:30 da gelmiş olurdu endişelenmeye başladım. 😦
Şarjı bitmiş olabilir hemen kötüyü düşünmeyin, ailesi veya yanında olduğunu bildiğiniz birileri var ise onlara ulaşmaya çalışın

Evini biliyorsanız evine gidebilirsiniz.

1) Ailesine haber ver
2) Evine git

Olmazsa
3) Polisi ara

Şarjı bitmiştir büyük ihtimal ama yakınının numarası varsa arayabilirsiniz yada evini biliyorsanız gidebilirsiniz.

Benim süperzeka arkadaşım hattını kırmış o yüzden hiç bir şekilde ulaşamışım ona. Şimdi tekrar eve gitmiş evdeki wifi sayesinde whatsapp dan yazdı. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Sizde kusura bakmayın.

Başardık abiyi mi bulamıyon ?

Gerçekten nasıl kırmış hattı?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Geri