Neler Yeni

Arkadaşlar alınır mı 57'Ye rtx 5070 - ryzen 9700x

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
efe araci

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
hocam illa sıvı istiyorsanız enermaxın modelleri fiyatına göre kaliteli 3k bandında fakat kasa 360 sıvı soğutma destekliyor mu tavandan bakmak lazım
yok hocam kule tipi yeterli olacaksa önemli değil.
bütçe düşürüp şu tarz bi sistem de alabilirim ufak eklentiler aparak aslında amacım 2k ultrada oyun oynamak aşağıdaki yeterli olur sanırım

Mesaj otomatik birleştirildi:

alın hocam eğer sıvı istiyorsanız arkadaşın dediği gibi enermaxın 3k bandında modelleri bulunuyor.

şu da yeterli olur diye düşünüyorum.
1743192214104.png

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam bence linkteki sistem her türlü iş görür tabi sizin kullanım amacınıza göre değişir ama ben beğendim
bütçe düşürüp şu tarz bi sistem de alabilirim ufak eklentiler aparak aslında amacım 2k ultrada oyun oynamak aşağıdaki yeterli olur sanırım

Alıntıyı görüntüle

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
efe araci

Alıntıyı görüntüle
sistemi komple dizip ekran kartını sonra alabilirsin 9070 lerin fiyatları uçuk durumda şu an elbet düşer düştüğü zaman alabilirsin veya 2. elde 7900 GRE falan alabilirsin 2k için en iyi kartlardan biri.

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
hocam bence linkteki sistem her türlü iş görür tabi sizin kullanım amacınıza göre değişir ama ben beğendim
hocam son olarak son attığım ssde cooler master olan am5 ile uyumlu mudur?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam o soğutucuyu hiç bilmiyorum ama dışardan phantom spirit alın direkt kaliteli soğutucudur 1.5k
hocam son olarak son attığım ssde cooler master olan am5 ile uyumlu mudur?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
tamamdır o şekilde yapıyorum çok sağolun hocam ikinizde emeğinize sağlık
rica ederim hocam kafanıza bir şey takılırsa buradan ulaşabilirsiniz ben bir kasa seçimine ısınamadım fanların ışıkları vs oynanmıyor kasada frgb demiş argb olması lazım

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
rica ederim hocam kafanıza bir şey takılırsa buradan ulaşabilirsiniz ben bir kasa seçimine ısınamadım fanların ışıkları vs oynanmıyor kasada frgb demiş argb olması lazım

hadi hayırlı olsun inş pişman olmayızz :D 5070 kötüleyen arkadaşlarım varda ne kadar haklılar bilmiyorum bence ielrde rahat satılabilir.
1743193078248.png

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
hadi hayırlı olsun inş pişman olmayızz :D 5070 kötüleyen arkadaşlarım varda ne kadar haklılar bilmiyorum bence ielrde rahat satılabilir.
Alıntıyı görüntüle
hocam hayırlı olsun güle güle kullanın 5070 iyidir üzmez ya ilk çıktığında fiyatı 9070 xt ile eşitti o zaman kesinlikle alınmazdı ama şu an siz hem gamegecesi inidirminden falan aldınız gayet okey bence

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kerim demir
hocam hayırlı olsun güle güle kullanın 5070 iyidir üzmez ya ilk çıktığında fiyatı 9070 xt ile eşitti o zaman kesinlikle alınmazdı ama şu an siz hem gamegecesi inidirminden falan aldınız gayet okey bence
teşekkür ederim tekrardan sonunda şu derrtten kurtulduk inş erken gelirr

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
Top Bottom