Çözüldü✓ Arkadaşlar bana bi mouse önerin

Kaliteli skatez diyorsun aşağıya dot skatez atıyorsun aynısını kullanıyordum zaten ona göre fark yok diyorum ben :D
aynı marka dot skatezmi yoksa temudaki dot skatezmi anlamadım
attığım skatez ile scyoxun kendi skatezi arasındaki farkı hissetmediysen algıları kopntrol ettir ne diyem :peepo1:

Sanırım Scyrox V6 alıcam zaten indirim cash back derken 2000 e falan gelir. Beni bu mouse almamak için neden var ise uyarın lütfen.skatezleri anladım. Ağırlık 40 gram iyidir.

hocam sallamıyım ama kutudan 8000 hz dongle çıkıyor heralde yanı bende vardı ama 8000 mı bılmıyorum ve 79 gram mousepada bağlı olarak pekde fark ettirmez bence
gayette fark ettirir 80 gram ile 40 gram mouse, daha kullandığın dongle kaç hz onu bilmiyorsun

Sanırım Scyrox V6 alıcam zaten indirim cash back derken 2000 e falan gelir. Beni bu mouse almamak için neden var ise uyarın lütfen.skatezleri anladım. Ağırlık 40 gram iyidir.
Hocam sen bu arkadaşı boşver fps oyuncusu isen v6 veya v8 al eline hangisi uygunsa bu biraz boş yapıyor

Hocam sen bu arkadaşı boşver fps oyuncusu isen v6 veya v8 al eline hangisi uygunsa bu biraz boş yapıyor
kim benmi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelip burda scyoxun skatezi kötü değil iyi diyorsun hayır diyenede boş yapıyor diyorsun aynen devam et bu kafayla

gayette fark ettirir 80 gram ile 40 gram mouse, daha kullandığın dongle kaç hz onu bilmiyorsun
dongle 1000hz ama kutudan 8000 hz dongle bağlantısı da çıktı ama 8000 hz mi bilmiyorum belki daha azdır kardeşim kullanığım ve deneyimlediğim bir şeyi anlatıyorum burada adam hybrıd mousepadda 40 gr kullanacaksa fast mousepadda 80 kullanırsa bırşey değişmez oradada onu anlatmak istiyorum anlayamıyorsan konuşma kardeşim

Bende X1 Pro Max kullanıyorum gayet güzel, öneririm de. Bugün arkadaşa da aldırdık.

Scyrox'â bende baktım da bataryası düşük. Sürekli şarj biter uğraştırır. Üşenmem dersen olabilir.
3950 sensör alabiliyorken 3395 almasın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel tercih

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri