Rx6800xt sığarmı hocamLIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Beyaz USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası
G99-V100RW-00 - LIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Beyaz USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr
Bekliyorum hocamkonusu vardı kulursam atıcam 7 fanı mevcut hatta bekle biraz lütfen dragos marka
hocam konuyu bulamadım ama atombilişim sitesinin cuma günü indirimi ile şu kasa psu olmadan 7 fanlı şekilde 4k dan daha ucuzdu 3.5k falandı diye hatırlıyorumRx6800xt sığarmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bekliyorum hocam
Hocam pahalı bütçeme göre hemde stokta yokhocam konuyu bulamadım ama atombilişim sitesinin cuma günü indirimi ile şu kasa psu olmadan 7 fanlı şekilde 4k dan daha ucuzdu 3.5k falandı diye hatırlıyorum
![]()
Dragos Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W 80+ Panoramik Temperli Cam Gaming Bilgisayar Kasası Siyah | Atom Bilişim
Dragos Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W 80+ Panoramik Temperli Cam Gaming Bilgisayar Kasası Siyah ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
yok görmen için attım konuyu buldum her cuma indirim olucak belki bu cuma gene aynı fıyattan gelebılırHocam pahalı bütçeme göre hemde stokta yok
evet hocam kasanız masada duruyorsa, camına yandan bakınca güzel görünsün istiyorsanız ekran kartının hemen altında kasanızda demir bir plak olur 2 veya 3 fan takmalık(her kasada yok) oraya ledler üste gelecek şekilde takarsanız istediğiniz görüntüyü alırsınız. fanlar reverse zaten yani ledlerin olduğu...kasa yerde duruyosan bişey diyemem ama masadaysa fanı senın deıdıgın gibi takasa bile görüntü olarak iş yapamıyor ne yazıkki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Dragos Ocean Curved Pro Siyah 7x Argb Fan USB 3.0 Psu Yok ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Siyah | Atom Bilişim
Dragos Ocean Curved Pro Siyah 7x Argb Fan USB 3.0 Psu Yok ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Siyah ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
bu arada konudakı son mesajlara baktımda muşteri hizmetlerine ulaşamadıkları yazmışlar bilginiz olsunHocam pahalı bütçeme göre hemde stokta yok