Arkadaşlar bir sorum olucak (ram) ile ilgili

aller4n

80+
Reaksiyon skoru
21
arkadaşlar laptopumun bir ramini malesef kaybettik allah rahmet eyleesin neyse bir türlü kendi pc'me uygun rami bulamadım DDR 3 800 mhz ve ddr3 1066 mhz ama hiçbir türlü bu iki özelliğe sahip ram bulamadım bir sorum olucak DDR 3 yerine DDR 2'sini buldum hep ikisindede sadece ddr2 lisi var benim bir ramim ddr3 yanına ddr2 taksam bir sıkıntı olurmu ?

DDR3 kullanan bir dizüstü bilgisayara DDR2 bellek takamazsınız. Yine aynı şekilde DDR3 RAM takmanız gerekiyor.

arkadaşlar laptopumun bir ramini malesef kaybettik allah rahmet eyleesin neyse bir türlü kendi pc'me uygun rami bulamadım DDR 3 800 mhz ve ddr3 1066 mhz ama hiçbir türlü bu iki özelliğe sahip ram bulamadım bir sorum olucak DDR 3 yerine DDR 2'sini buldum hep ikisindede sadece ddr2 lisi var benim bir ramim ddr3 yanına ddr2 taksam bir sıkıntı olurmu ?
Çalışmaz 2.el sahibinden gibi yerlerden araştırın.

ddr3 anakarta ddr2 takamazsınız.

Aynı tür ram almanız gerek demek istemiştim.DDR3 anakarta DDR2,DDR2 anakarta DDR3 ram takılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri