SmzgluAlperen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Alperen Semizoğlu
- Bütçe
- 1000
merhaba arkadaşlar ben yakında yani 10-15 gün önce bi kalvye aldım blic marka şimdi bugğn ise kalvye sebepsiz bir şekilde bozuldu kablodan deil switchlerden de deil değiştirdim lehimle söküp tekrar lehimle başka bir kalvyeden aldığım switchle değiştirdim ama gine aynı ben max 1k olcak şekilde beni bir 3 sene götürcek güzel bir kalvye arıyorum blue switch olursa güzel olur ama eğerki güzel bir marka vardır 5-7 sene gidecektir red switchde olur ama blue olursa daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bir klavye buldum şimdi bu gidermi 3 sene https://www.trendyol.com/everest/mk...i-p-367830772?boutiqueId=61&merchantId=129210merhaba arkadaşlar ben yakında yani 10-15 gün önce bi kalvye aldım blic marka şimdi bugğn ise kalvye sebepsiz bir şekilde bozuldu kablodan deil switchlerden de deil değiştirdim lehimle söküp tekrar lehimle başka bir kalvyeden aldığım switchle değiştirdim ama gine aynı ben max 1k olcak şekilde beni bir 3 sene götürcek güzel bir kalvye arıyorum blue switch olursa güzel olur ama eğerki güzel bir marka vardır 5-7 sene gidecektir red switchde olur ama blue olursa daha iyi olur