enesbuyulu
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar windows 7 bir bilgisayarı windows 10 a format atıyoruz flashı hazırladık ama Boot menüsünde flash gözükmüyor bana yardım edebilirmisiniz?
Flash belleğimi. Flash belleği diyorsanız bu 2ç yazışımız bios eski bios mbr olarak da ayarladım. Ama yine aynı.Tekrar yazdırın.
Kendi aracı nasıl oluyor ilk defa sizden duydum şuan? Yoruyorum sizi ama anlatabilirmisniz?Windows'un kendi aracı ile yazdırın. BIOS eski olsa bile görmesi gerekir.
Kendi aracı nasıl oluyor ilk defa sizden duydum şuan? Yoruyorum sizi ama anlatabilirmisniz?
Kendi aracı nasıl oluyor ilk defa sizden duydum şuan? Yoruyorum sizi ama anlatabilirmisniz?
Fotoğraf buyrun tabii ki.fotoğraf atar mısın ? telefondan vs çekip
Post automatically merged:
windows un kendi aracı dediği microsoftun sitesine girip orada windows home olarak kurabilirsin
enter tusuna basınca flash ın markası vs cıkmıyor mu ?Fotoğraf buyrun tabii ki.
Zaten windowsun sitesindden aracı indirip iso dosyası çıkarttık. sonrasında rufus ile flash belleği hazır hale getirdik. Boot menüsünde gözükse işlemi tamamlayacağız ama gözükmüyor çok sinir bozucu bir şey.fotoğraf atar mısın ? telefondan vs çekip
windows un kendi aracı dediği microsoftun sitesine girip orada windows home olarak kurabilirsin
bu videoları izleyebilirsin benm pek bir fikrim yok acıkasıZaten windowsun sitesindden aracı indirip iso dosyası çıkarttık. sonrasında rufus ile flash belleği hazır hale getirdik. Boot menüsünde gözükse işlemi tamamlayacağız ama gözükmüyor çok sinir bozucu bir şey.
Bu gelior yine.Zaten windowsun sitesindden aracı indirip iso dosyası çıkarttık. sonrasında rufus ile flash belleği hazır hale getirdik. Boot menüsünde gözükse işlemi tamamlayacağız ama gözükmüyor çok sinir bozucu bir şey.