Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Valla bendeki gamepower psu en son itfaiye sonduruyordu
neyse
yani bu durumda yapabileceğin bir şey yok, ups alabilirsin hem voltaj dalgalanmasından doğrudan etkilenmez hem de elektrik kesilince direkt kapanmaz
2 yıl garantisi var zaten + evime jeneratör almıştım ev zaten müstakil ev herhangibir firmaya bağlı değilim güneş enerjisi ile üretiyorum elektiriğimi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU işi şakaya gelmez PC de en kaliteli parça PSU olmalı. Kasayı aldıkdan sonra sonradan PSU satın alabiliyorsan daha iyi olur.
kasa ve psu elimde...

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
neyse

2 yıl garantisi var zaten + evime jeneratör almıştım ev zaten müstakil ev herhangibir firmaya bağlı değilim güneş enerjisi ile üretiyorum elektiriğimi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

kasa ve psu elimde...
Ağa saat Deep cool fln al

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
neyse

kasa ve psu elimde...
Nerde yaşıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
ama belki de 3-4 yıl kullanmışlardır? ki üstüne sisteme 5 yıl garanti bastım

cidden öyle mi ama başka kasaya param yok...

teşekkürler şimdi ben 6 yıl garanti de yaptırdım o zaman belki idare edebilir değil mi?
eder kankam rahat ol ama arkadasın dedıgı gıbı patlarsa sistem gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Knk PSU koruması yetmese fazla akım verilirse kullanıcı hatası oluyor
işte koşulsuz şartsız da orada devreye giriyor ekstra para ödedim koşulsuz şartsız olması için kullanıcı hatası bile olsa kabul ediliyor yani iyi kısmı o

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Ersin
Rampage Prolix bronze 850w+ diye bir kasa vardı itopyada hazır sistem ile geliyor idi bir sıkıntı çıkmaz dimi şimdi patlar falan allah korusun korkmaya başladım internette canlı bomba vs. diyorlar
Hocam başımdan geçen olayı anlatayım sanada rehber olması açısından. 2 sene önce itopyadan sistem topladım ve kasada ki psu çok kötüymüş bende bunu sistemi toplayıp 2-3 gün içerisinde psu'dan dolayı sistemin kapanmasıyla öğrendim. İtopyaya geri götürdüğümde kendim topladığım için iade alamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine bende kaliteli bir psu aldım. Belki sende kasayı iade alabilirler eğer almazlarsa önerim kaliteli bir psu alman sistemin en önemli parçalarından birisi çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Hocam başımdan geçen olayı anlatayım sanada rehber olması açısından. 2 sene önce itopyadan sistem topladım ve kasada ki psu çok kötüymüş bende bunu sistemi toplayıp 2-3 gün içerisinde psu'dan dolayı sistemin kapanmasıyla öğrendim. İtopyaya geri götürdüğümde kendim topladığım için iade alamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine bende kaliteli bir psu aldım. Belki sende kasayı iade alabilirler eğer almazlarsa önerim kaliteli bir psu alman sistemin en önemli parçalarından birisi çünkü.
ben hazır sistemden topladım yani tamamen onların toplamış olduğu bir şey benim ile alakası yok ama deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim

Top Bottom