Onlarin bize yarari varArkadaşlar forumda korsan link paylaşımı yasak fakat Windows’u cmd ile aktifleştirme gibi konular var? Saçma değil mi?
Ben etkinlestirdim.Arkadaşlar forumda korsan link paylaşımı yasak fakat Windows’u cmd ile aktifleştirme gibi konular var? Saçma değil mi?
Ben oyle bir sey dedimmiKorsan linkler yararsız mı?
korsan değilbuArkadaşlar forumda korsan link paylaşımı yasak fakat Windows’u cmd ile aktifleştirme gibi konular var? Saçma değil mi?
korsan bir şey windwos farkederArkadaşlar forumda korsan link paylaşımı yasak fakat Windows’u cmd ile aktifleştirme gibi konular var? Saçma değil mi?
Dostum benim bildiğim windowsun bi açığından dolayısıyla o windowsu etkinleştir yazısını bir kod vasıtasıyla kaldırıyorsunkorsan değilbu
windows üstünden bir program bir açık kullanmadan yapıyorsun neresi korsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
korsan bir şey windwos farkeder
korsan a nasıl güncelleme verir kanka
Windows boşa yapmış o zaman satın alma işlerini paylaşsın sitesinde cmd ile Windows aktifleştirmeyi yapsın herkes beleşe mal mı Windows satmaya çalışıyor?korsan değilbu
windows üstünden bir program bir açık kullanmadan yapıyorsun neresi korsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
korsan bir şey windwos farkeder
korsan a nasıl güncelleme verir kanka
hayırDostum benim bildiğim windowsun bi açığından dolayısıyla o windowsu etkinleştir yazısını bir kod vasıtasıyla kaldırıyorsun
Gelmesi lazım, çok saçma bir konu aslında ya kökten yasaklanmalı ya da açılmalı.Güzel konu ve güzel bir soru, bu korsan olayında net bir tavır yok maalesef forumda.