Yardım Arkadaslar fotografa bakabilirmisiniz?

Ertoo91

80+
Reaksiyon skoru
14
Bunlardan hangisi daha uzun ömürlüdür sistem bakımından

Ekler

• Screenshot_20250924-221337_Instagram.webp
    Screenshot_20250924-221337_Instagram.webp
    238.6 KB · Hit: 63
  • Screenshot_20250924-211809_Instagram.webp
    Screenshot_20250924-211809_Instagram.webp
    205.4 KB · Hit: 59
  • Screenshot_20250924-211004_Instagram.webp
    Screenshot_20250924-211004_Instagram.webp
    186.9 KB · Hit: 60
bence 4060 , teknolojik bakımdan gelecek güncellemelerden vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama o paraya çok güzel sistem çözer burada arkadaşlar ben pek bilmiyorum şu sıra piyasayı illa oradan almayacaksan bir sor bence

Uzun ömür kullanım koşullarına bakar. Üzerine Kahve dökersin, gider. Toz kondurmazsın, sende uzun yaşar. Ben laptop'u tercih ederdim. (Yanımda götürebileceğim için)

bence 4060 , teknolojik bakımdan gelecek güncellemelerden vs

ama o paraya çok güzel sistem çözer burada arkadaşlar ben pek bilmiyorum şu sıra piyasayı illa oradan almayacaksan bir sor bence
4060 lı sistemler 23 24k dan başlıyor monitörsüz

Uzun ömür kullanım koşullarına bakar. Üzerine Kahve dökersin, gider. Toz kondurmazsın, sende uzun yaşar. Ben laptop'u tercih ederdim. (Yanımda götürebileceğim için)
Uzun ömürlü derken oyun bakımdan yıllar gecsede kaldırabilen

İkinci el alma ya bu fiyat bandında,sürekli sistem düşüyor
24.500e geliyor.Parça kalitesi hiç fena degil.Bütce varsa islemciyi 5600 yap

İkinci el alma ya bu fiyat bandında,sürekli sistem düşüyor
24.500e geliyor.Parça kalitesi hiç fena degil.Bütce varsa islemciyi 5600 yap
Monitörsüz olmuyor birde sıfır alınca en az 4500 tl işletim sistemi için aliyorlar

Ben önceleri masaüstü derdim ama şimdi normal Laptop her işimi görür herzaman yanımda olur hemde.
Avantajı büyük.

Monitörsüz olmuyor birde sıfır alınca en az 4500 tl işletim sistemi için aliyorlar
Bu sistemin iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde 27 bine RX 9600 XT ekran kartlı, 14. nesil i5 işlemcili bir sistem geldi. Hemen alacaksanız en kötü ihtimalle Cuma günü “Gaming Gecesi” var, onu bekleyin. Beklerim derseniz yayıncı bilgisayarı çıkarıyorlar, hazır sistem olarak. Onları bekleyin veya indirim kovalamaya çalışın.

Bu sistemin iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde 27 bine RX 9600 XT ekran kartlı, 14. nesil i5 işlemcili bir sistem geldi. Hemen alacaksanız en kötü ihtimalle Cuma günü “Gaming Gecesi” var, onu bekleyin. Beklerim derseniz yayıncı bilgisayarı çıkarıyorlar, hazır sistem olarak. Onları bekleyin veya indirim kovalamaya çalışın.
Atılan Vatan sistemi için yazdım dediğim sistem sürekli düşmüyor nadir ama en azından bu atılan sistemden daha iyi sistem alabilirsiniz belki.

Son düzenleme:
size öerim' bu tip satıcılardan asla ve asla ürün almayınız. Sebebi ise bu tip satıcılar sigorta karşılığında raf ürünlerini alıp kendi bütçesinde tamir ws ettirip sıfır diye satılığa çıkartıyorlar. var sayalım ki ürünü aldınız 2 hafta sonra patlak veriyo örnek: Ana bileşenlerden bi arıza veriyo çık çıkabilirsen işin içinden''o yüzden bu satıcılara hiç bulaşmayın. size yakın eş dost en kötü sarı sayfadan gerçek kullanıcılardan ürün almanızı tavsiye ederim yoksa yazık olur emeğinize. iyi günler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri