FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
Bulduğunda altın bulmuş gibi oluyorsun amaTürksatın altyapısını bulmak altın bulmaktan daha zordur asjaha
Bulduğunda altın bulmuş gibi oluyorsun amaTürksatın altyapısını bulmak altın bulmaktan daha zordur asjaha
knk nilenicom dan türk telekom ile alt yapı sorguladım 67 mbps ye kadar hız alıyorsunuz diyor türknette sorguladım 50 mbps diyor 95 TL'ye.https://www.turksatkablo.com.tr/ burdan sorgularmısın eğer hiçbir operatörün altyapısı yoksa superbox gibi internetler kullanman lazım
hahah çok şükür altyapım çok iyi vallaBulduğunda altın bulmuş gibi oluyorsun ama![]()
knk nilenicom dan türk telekom ile alt yapı sorguladım 67 mbps ye kadar hız alıyorsunuz diyor türknette sorguladım 50 mbps diyor 95 TL'ye.
Kablonet de mahallen falan çıkıyormu ? attığımsitede aşağı in orda sorgulama yeri varknk nilenicom dan türk telekom ile alt yapı sorguladım 67 mbps ye kadar hız alıyorsunuz diyor türknette sorguladım 50 mbps diyor 95 TL'ye.
Çok mu şanslıyım ben şimdi?Türksatın altyapısını bulmak altın bulmaktan daha zordur asjaha
Şuan kullandığınız başka bir firmanın altyapısında memnun değilseniz evet.Çok mu şanslıyım ben şimdi?
Kablonet az ve öz çekiyor internetiÇok mu şanslıyım ben şimdi?
tarifelerin fiyatlarına bakarsan anlarsın durumuÇok mu şanslıyım ben şimdi?
çok kötü. Şu an türk telekom kullanıyorum 100 mbps ve sınırsız ve 7/24 100 mbps alıyorum 180 lira. Bu nedir ya belli saatte şu hız başka saatte şu hız saçmalık üstelik 120 lira beğenmedimtarifelerin fiyatlarına bakarsan anlarsın durumu![]()
90 tl +tvçok kötü. Şu an türk telekom kullanıyorum 100 mbps ve sınırsız ve 7/24 100 mbps alıyorum 180 lira. Bu nedir ya belli saatte şu hız başka saatte şu hız saçmalık üstelik 120 lira
televizyon zorunlu mu90 TL +tv
Bilmiyorumtelevizyon zorunlu mu![]()