arkadaşlar internet önerisi

1BKC2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
arkadaşlar bir daha ki ayın 10-20 si arasında tahüt bitiyor o zaman konu açamayacağım için şimdi açayım dedim şuan türk telekom kullanıyorum 16 mbps hız sunuyoruz dediler 13 mbps alıyorum ama upload az geldi 0.13-0.25 arasında tekrar türk telekom geçmeyi düşünüyoruz ama mileni.com da ne kadar hız alırım diye baktım 67 mbps diyorlar türknette 50 mbps sunabiliriz diyorlar sizce hangisi. 120 tl ye kadar paket almayı düşünüyoruz.

arkadaşlar bir daha ki ayın 10-20 si arasında tahüt bitiyor o zaman konu açamayacağım için şimdi açayım dedim şuan türk telekom kullanıyorum 16 mbps hız sunuyoruz dediler 13 mbps alıyorum ama upload az geldi 0.13-0.25 arasında tekrar türk telekom geçmeyi düşünüyoruz ama mileni.com da ne kadar hız alırım diye baktım 67 mbps diyorlar türknette 50 mbps sunabiliriz diyorlar sizce hangisi. 120 TL ye kadar paket almayı düşünüyoruz.
Dsl bilgilerini atar mısın ?

arkadaşlar bir daha ki ayın 10-20 si arasında tahüt bitiyor o zaman konu açamayacağım için şimdi açayım dedim şuan türk telekom kullanıyorum 16 mbps hız sunuyoruz dediler 13 mbps alıyorum ama upload az geldi 0.13-0.25 arasında tekrar türk telekom geçmeyi düşünüyoruz ama mileni.com da ne kadar hız alırım diye baktım 67 mbps diyorlar türknette 50 mbps sunabiliriz diyorlar sizce hangisi.
Netspeed.

arkadaşlar bir daha ki ayın 10-20 si arasında tahüt bitiyor o zaman konu açamayacağım için şimdi açayım dedim şuan türk telekom kullanıyorum 16 mbps hız sunuyoruz dediler 13 mbps alıyorum ama upload az geldi 0.13-0.25 arasında tekrar türk telekom geçmeyi düşünüyoruz ama mileni.com da ne kadar hız alırım diye baktım 67 mbps diyorlar türknette 50 mbps sunabiliriz diyorlar sizce hangisi. 120 TL ye kadar paket almayı düşünüyoruz.
türknet 50mbps sunabiliyorsa tt de sunabilir.
50Mbps türk telekom. 120TL.

100mbps kablonet 88 tl veriyorum

knk dedikleri hızı sunamazlarsa ve çok geç bağlıyorlar ve müşteri hizmetleri sıkıntılı olduğu için iptal ettiremezsem ne olucak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadım ?
Modem markanı yazarak dsl bilgilerimi nasıl bulurum yazarak googleden aratıp oranın fotoğrafını atın.

knk hiç duymadım.

Modem markanı yazarak dsl bilgilerimi nasıl bulurum yazarak googleden aratıp oranın fotoğrafını atın.
knk yazdım modem kurulumu diyor google.

100mbps kablonet 88 TL veriyorum
knk alt yapıya göre değil mi eğer alt yapıya göreyse bende alt yapı yok.

knk hiç duymadım.

Modem markan ne ?

knk hiç duymadım.

https://www.turksatkablo.com.tr/ burdan sorgularmısın eğer hiçbir operatörün altyapısı yoksa superbox gibi internetler kullanman lazım

Geri