Olayın tarafını anlamak için farklı bir pc den dene eğer devam ediyorsa monitörle ilgilidir. Veya güç kablosundan da olabilir belki yaNasıl düzelticem hocam onu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı kablo ile de oluyor hocam.
Eğer ikinci bir giriş varsa monitörde veya ekran kartında belki düzelir. Oda olmazsa tekrar lehim gerekebilir.Nasıl düzelticem hocam onu?
Hocam monitörde bişey olduğunu zannetmiyorum taş gibi monitör yani ne olabilir kiOlayın tarafını anlamak için farklı bir pc den dene eğer devam ediyorsa monitörle ilgilidir. Veya güç kablosundan da olabilir belki ya
İkinci girişe taktığım da düzeliyor aslında ama onda da bir şeyler var sanırım.Eğer ikinci bir giriş varsa monitörde veya ekran kartında belki düzelir. Oda olmazsa tekrar lehim gerekebilir.
HDMI girişlerini parmağınla hafif hafif salladığında oynama oluyor mu ? Eğer oluyor ise dediğim gibi tekrar lehim gerekecek.İkinci girişe taktığım da düzeliyor aslında ama onda da bir şeyler var sanırım
O zaman bilemiyorum maalesef ben kendi sorunumdan yola çıkarak bilgi verdim belki sizin sorununuz farklıdır. Geçmiş olsun diyelim.yok hocam öyle bir şey yok.