Halil014
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,539
- İsim
- İbrahim Halil Çelik
Evet ben de Xbox arayüzünden pek haz etmiyorum çok karışık bir kere game pass ile normal kütüphane ayrı . Dualsense çok güzel bir alet denemdedim ama hissiyatını tahmin edebiliyorum. Bu arada yiğidi öldür hakkını yeme Xbox da özel oyunlar üzerine çalışıyor bu nesilde daha çok güzel oyunlar olacak gibiPC pek de şey değil ya rekabetçi fps oyunları için işimi görüyor 1650Ti hani güzel başarılı ama Series X kadar güçlü değil .
İşte forumun şu yönünü çok seviyorum. Deneyip canlı canlı yorum almak . Mesela o kolu hala deneyemedim pandeminin müthiş yüksek olduğu merkez yerlerdeyim deneyimsizce alıcam tamamen. Mediamarkt olsa denerdim ama mümkün değil . Teşekkür ederim cidden ya
Mantıklı . PS4 Pro gibi yenisi çıksa olabilir aslında . İnşallah yalandır ama XBOX 3840x2160 , PS 1920x2160 sanırım. Hani net olsun 4K olsun , grafik bi tık düşük de olur eyvallah derim . CUs nedir bilmem ama onda da fark varmış .
Yaaaani hani harcamam yok diyelim o yüzden alabilirim.
Aslında korkum oyun almaktan ziyade grafikler. Series X resmen PC aratmayan güç yapmış ama PS5 de gerçekten Switch gibi KONSOLUM BEN KONSOL dedirten makine yapmış. XBOX hala kapalı karanlık kutu gibi