Neler Yeni

Arkadaşlar roblox adlı oyunda rabbimize küfür eden arkadaş var . Napmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çınar kalem
Selamlar . Olay bu saatlerde oldu 16 20 felan ve hala oyunda bu arkadaş. chatten bana ve ayrıca rabbimize küfür ediyor. küfürlü ssleri burda paylaşamıcam ama küfürlü resim paylaşılıyorsa atabilirim

Bartuu

80+ Silver
roblox desteğe yaz fotoğrafları ve kullanıcı adını ekle onlar chat loglarından bakar zaten ama perma ban yemez ilk başta 7 gün birdaha yaparsa 14 en son perma yiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama roblox dışı bir ceza almaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çınar kalem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama bu dava açılacak bişey değilmi çok küfür ediyor bakın 3 sayfa var elimde

Hydranoid

80+ Bronze
Selamlar . Olay bu saatlerde oldu 16 20 felan ve hala oyunda bu arkadaş. chatten bana ve ayrıca rabbimize küfür ediyor. küfürlü ssleri burda paylaşamıcam ama küfürlü resim paylaşılıyorsa atabilirim
İstiyorsan dava açabilirsin onun dışında destekte sadece ban yer

cornlov

80+ Bronze
Öncelikle görselleri silinmeyecek bir yere upload et, sonra cimere gir.

X isimli oyunda (Oyunun Sitesi:X parantez içinde oyunun websitesini yaz) X tarihinde (gün, ay yıl, mümkünse saat ve dakika) X isimli oyun karakterinin sahibi, Oyun içerisinde hem bana hemde dini değerlerimize küfür etmektedir. İlgili görselleri kanıt niteliği taşıması için şikayetimin sonuna ekleyeceğim. Bu kişinin tespit edilmesini ve gereken yasal işlemlerin yapılmasını bir vatandaş olarak rica ederim. Saygılarımla.
Kanıt görselleri;

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İsmail ŞAHİN
Öncelikle görselleri silinmeyecek bir yere upload et, sonra cimere gir.

X isimli oyunda (Oyunun Sitesi:X parantez içinde oyunun websitesini yaz) X tarihinde (gün, ay yıl, mümkünse saat ve dakika) X isimli oyun karakterinin sahibi, Oyun içerisinde hem bana hemde dini değerlerimize küfür etmektedir. İlgili görselleri kanıt niteliği taşıması için şikayetimin sonuna ekleyeceğim. Bu kişinin tespit edilmesini ve gereken yasal işlemlerin yapılmasını bir vatandaş olarak rica ederim. Saygılarımla.
Kanıt görselleri;
Yazınız çok güzel örnek bir şablon yalnız üst makama rica edilmez , arz edilir.

Top Bottom