Buğrahan Mert
80+ Silver
beyler ekonomi bakanına da böyle yapalım dolar 1 düşer adam uğraşır en azından işiyle xd
evet.ertelendi mi ?
Sınav olmayacak yazmıyor ki.Hiç olmazsa Türkçeden 30 almayacağım.
Hocam Ben Bu Konuda Çok Fazla Açtığım İçin Olabilir.Senden önce açtım konuyu seninki tutmuş helal
Aynen ertelendiSınav olmayacak yazmıyor ki.
Sınav ertelendi yazıyor.
Hocam O Yapıldı Zaten Merak Etmeyinbeyler ekonomi bakanına da böyle yapalım dolar 1 düşer adam uğraşır en azından işiyle xd
11 dakika önce yazıyor tcmeb twitter sayfasında.Ne zamana ertelenmiş?
Sırf seni susturmak için yaptılar.Hocam Ben Bu Konuda Çok Fazla Açtığım İçin Olabilir.
Tabi len.Tavukdönerayranın Baskısına Kim DayanabilirSırf seni susturmak için yaptılar.
Buradayım ve hatırlatmak isterim sınavlar iptal olmadı.Şuan forumda meb duydu sizi iptal olmaz uğraşmayın diyenlere noldu demek istiyorum yani.
Ertelendi amaBuradayım ve hatırlatmak isterim sınavlar iptal olmadı.
Ertelenmesi iptal olduğu anlamına gelmiyor, birde sizin imza toplamanız birşeyi etkilemedi. Etkilese direk iptal olurdu.Ertelendi ama
Ben imza falan toplamadım imzada atmadım twitter da da uğraşmadım sadece burda milletle dalga geçtiniz o kadar sen geçmemiş olabilirsin ama başkaları dalgaya aldı ve sonunda da ertelendi yani başardık.Ertelenmesi iptal olduğu anlamına gelmiyor, birde sizin imza toplamanız birşeyi etkilemedi. Etkilese direk iptal olurdu.