Neler Yeni

Arkadaşlar Sınavlar Ertelendi

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Ben imza falan toplamadım imzada atmadım twitter da da uğraşmadım sadece burda milletle dalga geçtiniz o kadar sen geçmemiş olabilirsin ama başkaları dalgaya aldı ve sonunda da ertelendi yani başardık.
Şunu idrak edemiyor olmanız milletle dalga geçen kimse olmadı adamlar diyor ki girin sınavınız olsun bitsin ne bu tan tana. E toplandı ne oldu şimdi ertlendi? E bu sizin için olumlu bir şey değil duyar kasan arkadaşlar niye burada değil onu da anlamadım. Evinde tableti olmayan bilgisayarı olmayan falan diyen arkadaşlar ertlenince ses soluk yok e şu an ne değişti ben de bunu anlamadım. Hiç bir şey de değişmedi ertelendi sadece :) İleride durumun daha kötü olma ihtimali de var şubatta bir daha bu konuları görmek üzere görüşürüz :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Şunu idrak edemiyor olmanız milletle dalga geçen kimse olmadı adamlar diyor ki girin sınavınız olsun bitsin ne bu tan tana. E toplandı ne oldu şimdi ertlendi? E bu sizin için olumlu bir şey değil duyar kasan arkadaşlar niye burada değil onu da anlamadım. Evinde tableti olmayan bilgisayarı olmayan falan diyen arkadaşlar ertlenince ses soluk yok e şu an ne değişti ben de bunu anlamadım. Hiç bir şey de değişmedi ertelendi sadece :) İleride durumun daha kötü olma ihtimali de var şubatta bir daha bu konuları görmek üzere görüşürüz :)
3 Haftalık Tatil Olacak Ve İnsanlar Konuları Görmese Bile Çalışabilecek. Ayrıca Aşı Aşı Diyorlar Bundan Dolayı Vaka Sayısıda Düşebilir.Bu Hafta Aşıları Getiriyorlarmış

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hem Aralık sonu, Ocak ayının ilk haftalarına kadar tüm derslerden performans ödevi yapmakla uğraşacaktım hem de 5 Ocak'ta bizim sınavlar başlayacaktı. İyi oldu ertelenmesi gerçekten de :)

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Diğer seferede ağlarsanız artık yapacak bişey yok xD

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Sınavlardan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamadım olup çıkıcaksınız yani ?

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Ya Hocam Ertelenmez Ertelenmez Boşa Beklemeyin Dediniz. Şimdi Ertelenince Böyle Konuşuyorsunuz :D
Sizin erteleme isteme sebebiniz zaten kesinlikle sağlıkla alakalıydı hiç derslere çalışmamaktan değil işte diğer sefer sağlıklı sağlıklı girersiniz xD

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Sizin erteleme isteme sebebiniz zaten kesinlikle sağlıkla alakalıydı hiç derslere çalışmamaktan değil işte diğer sefer sağlıklı sağlıklı girersiniz xD
Yav Bak Bir Daha Önyargılı Konuşan Olursa Kötü Konuşucam . Ya İnsanların 30m2 Sınıflara Sığdırıp Aileleri Ölünce Mutlu Mu Olucaksınız ?

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Yav Bak Bir Daha Önyargılı Konuşan Olursa Kötü Konuşucam . Ya İnsanların 30m2 Sınıflara Sığdırıp Aileleri Ölünce Mutlu Mu Olucaksınız ?
Biz olduk hiç sıkıntı çıkmadı xD işte bu yuzden sağlık çok önemli oldugu için sağlıklı şekilde olacak diğer sınav xD

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Biz olduk hiç sıkıntı çıkmadı xD işte bu yuzden sağlık çok önemli oldugu için sağlıklı şekilde olacak diğer sınav xD
Ya Tamam HE Haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı Getiriyorlar Diyoruz Ne Tarafınla Dinliyorsun Hem Vaka Sayıları da Düşüyormuş Ya

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Ya Tamam HE Haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı Getiriyorlar Diyoruz Ne Tarafınla Dinliyorsun Hem Vaka Sayıları da Düşüyormuş Ya
Tamam bende diyorum işte aşı gelince sağlıklı şekilde olursun xD

Top Bottom