Arkadaşlar witcher 2 iyi midir

N-sar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
676
Ekran Alıntısı3.PNG
Arkadaşlar uzun zamandırbu tür bir oyun istiyordum ancak fiyatlar pahalı olduğu için alamıyordum bu oyun indirime girmiş sizce iyi midir (ilk defa boyle bir oyun oynayacağım)

Hikayesi gerçekten güzel ama grafik için aynısını söylemek zor.

Beklentinize bağlı 5 tl ye değer zevkli bir oyun. Ama oyunun grafik ayarlarından über önbelleklemeyi kapatmayı unutmayın fps çok düşüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Arkadaşlar uzun zamandırbu tür bir oyun istiyordum ancak fiyatlar pahalı olduğu için alamıyordum bu oyun indirime girmiş sizce iyi midir (ilk defa boyle bir oyun oynayacağım)
Güzel oyundur. Bol bol :poop: sahnesi var oyunda. Onun dışında 3 kadar güzel oyun değildir ama 5 TL'ye alınır.

Oyun güzeldir fakat ilk defa Witcher serisi oynayacaksanız ilk baş Witcher 1 e youtubedan bi bakmanı öneririm hikayeyi daha iyi anlarsın.

Oyun güzeldir fakat ilk defa Witcher serisi oynayacaksanız ilk baş Witcher 1 e youtubedan bi bakmanı öneririm hikayeyi daha iyi anlarsın.
ya ben hikeyeli oyun severim ama bu tur oyunlarda ben sadece adamk kesmek istiyom boyle karşıma adam çıkcak onu kescem oyle yani ben zaten bu oyunu sırf adam kesmek için alıyom

Bence Alma eskidi Ama tabii ki sen bilirsin

Geri