MR. Salieri
80+ Bronze
trol beyler kasmayın.
heeee anladımmmbenim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar
Ben gene anlamadibenim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar
amcam götürdü üzülme diye bende power tuşunu kapadım arkadakini açmamışlar bileAmcası ve power tuşu ne alaka
EE şuan bilgisayardan mı yazıyorsunamcam götürdü üzülme diye bende power tuşunu kapadım arkadakini açmamışlar bile
sistemi açıp baktın mı ekran kartı vs değişmiş mi içini açıp baktın mı parça değişikliği var mı diyebenim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar
yaa diyoki "ablama telefon alıyolar bana pcyi yükselttik deyip kandırıyorlar"Ben gene anlamadi
siz türkçe konuşmuyorsunuz. aman yarabbi ilk maymunlar (!)
Ben gene anlamadiamcam götürdü üzülme diye bende power tuşunu kapadım arkadakini açmamışlar bile
evetEE şuan bilgisayardan mı yazıyorsun
Uzakta eğitim türkçesi.arkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar