Neler Yeni

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
hocam so önermemişsiniz aklıma takıldı acaba kötü mü? ben kullanıyorum da ping sorunu falan yaşamıyorum, gerçi şehirden şehire değişir. Merak ettiğimden sordum.
Benim arkadaş SO 1000 lik kullanıyor hocam valla hiç memnun değil sürekli bir hız düşüklüğü sürekli bir ping girme fln değişik değişk olaylar her gün istisnasız 2-3kere mh yi arıyor. Kısıtlama ve sansürlerde cabası.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
Benim arkadaş SO 1000 lik kullanıyor hocam valla hiç memnun değil sürekli bir hız düşüklüğü sürekli bir ping girme fln değişik değişk olaylar her gün istisnasız 2-3kere mh yi arıyor. Kısıtlama ve sansürlerde cabası.
Hocam ben 1000 mbps 50 upload kullanıyorum ben hiç bu sorunlarla karşılaşmadım acaba oturduğum yer iyi diye mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ttelekom fiberde sol hizmeti alınmıyor vdslde alınıyordu sanırım internetlerinde çok kısıtlama vs olduklarından yakınıyorlar o yüzden çok önermiyorum pingleri iyidir kötüdür fikrim yok.
Valo cs bo6 full oynayan oyuncuyum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım çok şükür.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
Hocam ben 1000 mbps 50 upload kullanıyorum ben hiç bu sorunlarla karşılaşmadım acaba oturduğum yer iyi diye mi.
Olabilir hocam valla arkadaş taşınmadan önce 50mbit vdsl kullanıyordu daha iyiydi ona göre.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Mehmetcan İvrendi
türktelekom ping anlamında en başarılı firma bu arada neden sıkıntı yaşıyorsunuz bilemem 4 sene kullandım bir kere ping,internet kesintisi gibi sorunlarla karşılaşmadım.
Hocam Şöyle Söyliyeyim Türk Telekom'da Şikayet vara Bakın orda ping vs. kısmında Yüz binlerce Şikayet var tamam Kullanıcısı çok fazla Ama yinede 6 basamaklı rakamlar doğru değil

+bazıları Santrale vs. Yakın olanlar özelliklede Çok iyi İnternet hızları Alabiliyor Ama işte Ta Santralden Buralara Gelene Kadar İnternet minternet kalmıyor sorun orda aşırı kalabalık olduğu için özellikle'de saat 4'ten sonra (Lise çıkış satı malum herkes bianda evine gelip telefonunu PC'yi vs. Açıp abanıyor vs.) helede akşam 8-9'dan sonra nanayı yiyiyor çok fazla Trafik Oluyor internette Bu yüzden TT kullandığım zamanlar genelde Okula gitmeden önce sabah 5-8 Arası LoL vs. Oynuyordum 🥲
Ama GTA Online gibi oyunlarda çok problem olmuyo yalan olması daha çok FPS oyunlarında ping oluyor CS gibi vs.

+Türk Telekom en başarılı demişsin Ama Stema' Ve Ookla ve Daha bir çok firma'nın İstatikleri doğrultusunda TürkNet İnternet Hızında/ping'de v. Neyse artık 1'ci seçildi Yani en iyi deneyimi yasatan TürkNet seçildi Senin bilgin yanlış )Rüşvet verdi falan demezsin umarım malum türkiye değil orası Steam'in turknetin vereceği paraya falan ihtiyacı yok)

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
Olabilir hocam valla arkadaş taşınmadan önce 50mbit vdsl kullanıyordu daha iyiydi ona göre.
biz hocam fiber kullanıyoruz pek bilmediğimden dolayı cahilliğime verin. vdsl fiber mi oluyor

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Merhaba netgsm düşünen arkadaşlar Aşağıda ki referans koduyla başvururken müşteri temsilcisine iletebilir.

Referans Kod: NTGBNZJTH6
https://tr.sayfalinki.com/65 buraya tıklayarak form üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Bu kod ile üye olan herkes 6 ay boyunca her ay 40 tl kazanacaktır bilginize.
Alıntıyı görüntüle

Anahtar kelimeler: arkadaş kodu ucuz internet referans kodu geçiş kodu en ucuz internet fiyatı
Bu kodu nereye yazcam

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
biz hocam fiber kullanıyoruz pek bilmediğimden dolayı cahilliğime verin. vdsl fiber mi oluyor
vdsl bakır hat hocam fiber değil dolaba kadar fiber sonra bakır kabloyla geliyor eve

Hocam Şöyle Söyliyeyim Türk Telekom'da Şikayet vara Bakın orda ping vs. kısmında Yüz binlerce Şikayet var tamam Kullanıcısı çok fazla Ama yinede 6 basamaklı rakamlar doğru değil

+bazıları Santrale vs. Yakın olanlar özelliklede Çok iyi İnternet hızları Alabiliyor Ama işte Ta Santralden Buralara Gelene Kadar İnternet minternet kalmıyor sorun orda aşırı kalabalık olduğu için özellikle'de saat 4'ten sonra (Lise çıkış satı malum herkes bianda evine gelip telefonunu PC'yi vs. Açıp abanıyor vs.) helede akşam 8-9'dan sonra nanayı yiyiyor çok fazla Trafik Oluyor internette Bu yüzden TT kullandığım zamanlar genelde Okula gitmeden önce sabah 5-8 Arası LoL vs. Oynuyordum 🥲
Ama GTA Online gibi oyunlarda çok problem olmuyo yalan olması daha çok FPS oyunlarında ping oluyor CS gibi vs.

+Türk Telekom en başarılı demişsin Ama Stema' Ve Ookla ve Daha bir çok firma'nın İstatikleri doğrultusunda TürkNet İnternet Hızında/ping'de v. Neyse artık 1'ci seçildi Yani en iyi deneyimi yasatan TürkNet seçildi Senin bilgin yanlış )Rüşvet verdi falan demezsin umarım malum türkiye değil orası Steam'in turknetin vereceği paraya falan ihtiyacı yok)
Hocam bu söylediğiniz ping değerlerini ben adsl 16mbit kullanırken bütün aile apartmanı 15 cihaz fln bağlanınca alıyordum. Sizin bulunduğunuz noktada sıkıntı olabilir.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
vdsl bakır hat hocam fiber değil dolaba kadar fiber sonra bakır kabloyla geliyor eve

Hocam bu söylediğiniz ping değerlerini ben adsl 16mbit kullanırken bütün aile apartmanı 15 cihaz fln bağlanınca alıyordum. Sizin bulunduğunuz noktada sıkıntı olabilir.
Hangisi daha iyi yani benim ki fiber acaba ondan mı normal diye sormak istedim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Emre siyah

Milyon kullanıcı milyon sorun doğurur normaldir evlerdeki altyapılar eski zaten .
-yoğunluktan fiber kullanıcıları baya baya etklienmez sizin durumunuz garip ve biraz da çarseizmiş .d
-Turknetin yaptığı işe laf yok gigafiber altyapısı olana trdeki en iyi hizmeti veriyorlar daha ne olsun rüşvetlik bir durum da sanmıyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Mehmetcan İvrendi
valla türk telekom 50 mbps vdsl kullanıcısıyım. pingim 30-60 arası geziyor hiç üstüne çıkmadı bile. bir de taahhütüm ucuz diye bırakamıyorum 232 tl :D
Hocam işte bizimde Taahhüt 250TL falan o bitcek mart'da o zaman TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz (Aşırı Zam vs. Gelmesse) Şuan Türktelekomun yeni fiyatları çok uçuk rezalet en ucuz paket 35mb/s 620TL'mi ne yani mantıklı bir yanı kalmıyor

+ 30-60ms iyi değil haberiniz olsun bir oyuncu ortalama 2-25 MS alması gerekiyor genelde Hem iyi bir oyun deneyimi için hemde Avrupa ülkelerinin MS.'ni göz önünde bulundurunca ve Arkadaşımın türknet ile 5-10ma arası olduğunu düşününce Max vermesi gereken 30 olmalı bir İSS verdigi hizmet oda en kötü durumda yani

Top Bottom