Neler Yeni

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
hocam bildiğiniz üzere comnetten turknet geçişlerinde 2 ay bedava muhabbeti var
fakat bu iki ay bedavadan dolayı belli bir süre kalmak gerekiyor mu turknette bunu bilmiyorum
b unu bir öğrenin eğer mecburiyet yok ise
geçin turknete
şu an sular duruluna kadar diğer operatörlerde olumlu olumsuz yeni gelişmeler olup olmayacağına dair işler kesilene kadar
bedava kullanın
sonrasında yeni bir yol planı çizin derim
3 ay kilit hocam çıkamazsınız

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Mehmetcan İvrendi
sık oyun oynuyorsanız ping ve loss düşük olsun diyorsanız
Türktelekom
Turknet
Millenicom
Netspeed
ucuz olsun oyun çok işimde değil diyorsanız
Netman
Gigaspeed
Netgsm
gibi firmaların fiber müşterileri memnun.
Düşük Ping? Türk Telekom??????

Hocam iyi misiniz? Bir şey mi kullandınız?? Yani ben 50Mb/s fiber internet ile bile + Tek bir cihaz bağlıyken LOL'de 10.000Ms en iyi ihtimal İle 60-100Ms. Arası oynuyordum he yalan olmasın Arada 3-5 ayda bir 20ms oluyordu 😂 CS'yi söylemiyorum bile 40ms altı görmedim ortalama 60-70ms oluyor sadece bende değil diğer türk telkom kulanan arkadaşlaromda'da bu kadar Olmasa bile Kötü ms'ler alıyordu

Bence En iyisi TürkNet Arkadaşım VDSL ile 2-10ms. Oynuyordu oyunları +Steam vs. Tarafından birinci seçildi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Emre siyah

Hocam iyi misiniz? Bir şey mi kullandınız?? Yani ben 50Mb/s fiber internet ile bile + Tek bir cihaz bağlıyken LOL'de 10.000Ms en iyi ihtimal İle 60-100Ms. Arası oynuyordum he yalan olmasın Arada 3-5 ayda bir 20ms oluyordu 😂 CS'yi söylemiyorum bile 40ms altı görmedim ortalama 60-70ms oluyor sadece bende değil diğer türk telkom kulanan arkadaşlaromda'da bu kadar Olmasa bile Kötü ms'ler alıyordu

Bence En iyisi TürkNet Arkadaşım VDSL ile 2-10ms. Oynuyordu oyunları +Steam vs. Tarafından birinci seçildi
türktelekom ping anlamında en başarılı firma bu arada neden sıkıntı yaşıyorsunuz bilemem 4 sene kullandım bir kere ping,internet kesintisi gibi sorunlarla karşılaşmadım.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
türktelekom ping anlamında en başarılı firma bu arada neden sıkıntı yaşıyorsunuz bilemem 4 sene kullandım bir kere ping,internet kesintisi gibi sorunlarla karşılaşmadım.
TürkTelekom destek ve ping yurt dışı çıkışları fln en iyisi arızalı alt yapımda bile 6ms stabil alıyorum lol tarzı oyunlarda ki port ve kablolarda arıza olduğu için şuan havai fiber çalışmaları başladı (Biraz Darlamak gerekiyor). Arkadaşın sorunu başka bence.

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Çelebi

valla türk telekom 50 mbps vdsl kullanıcısıyım. pingim 30-60 arası geziyor hiç üstüne çıkmadı bile. bir de taahhütüm ucuz diye bırakamıyorum 232 tl :D

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
taahüt istiyorsanız türktelekom ucuz bir şey de beklemeyin
hocam so önermemişsiniz aklıma takıldı acaba kötü mü? ben kullanıyorum da ping sorunu falan yaşamıyorum, gerçi şehirden şehire değişir. Merak ettiğimden sordum.

biriiste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Beyazıt
turk telekom kampanya vardı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,137
İsim
Emre siyah
hocam so önermemişsiniz aklıma takıldı acaba kötü mü? ben kullanıyorum da ping sorunu falan yaşamıyorum, gerçi şehirden şehire değişir. Merak ettiğimden sordum.
Ttelekom fiberde sol hizmeti alınmıyor vdslde alınıyordu sanırım internetlerinde çok kısıtlama vs olduklarından yakınıyorlar o yüzden çok önermiyorum pingleri iyidir kötüdür fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,562
Üyeler
162,708
Son üye
ccaxern
Top Bottom