Hard Kapitalizim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
Arkadaşlar comnet battı gibi o yüzden internet arayışındayım
iyi orta gibi bir firma comnetten çok fazla geçen olduğu için bu sıralar biraz yoğunlar.Netsped iyi midir hocam
Peki milenicom taahhüt yapabilir miyimiyi orta gibi bir firma comnetten çok fazla geçen olduğu için bu sıralar biraz yoğunlar.
İyi mi buMerhaba netgsm düşünen arkadaşlar Aşağıda ki referans koduyla başvururken müşteri temsilcisine iletebilir.
Referans Kod: NTGBNZJTH6
https://tr.sayfalinki.com/65 buraya tıklayarak form üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
Bu kod ile üye olan herkes 6 ay boyunca her ay 40 tl kazanacaktır bilginize.
Alıntıyı görüntüle
Anahtar kelimeler: arkadaş kodu ucuz internet referans kodu geçiş kodu en ucuz internet fiyatı
taahüttsüz hepsi.Peki milenicom taahhüt yapabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi mi bu
Bana böyle tahutlu ucuz internet önerebilir misin oyun oynuyorum ama yardımcı olursan hemen gececem 2 gündür adam akıllı internetim yok yataahüttsüz hepsi.
taahüt istiyorsanız türktelekom ucuz bir şey de beklemeyinBana böyle tahutlu ucuz internet önerebilir misin oyun oynuyorum ama yardımcı olursan hemen gececem 2 gündür adam akıllı internetim yok ya
Net GSM iyi mi peki oyun oyanayan için sonuçta altyapı aynıtaahüt istiyorsanız türktelekom ucuz bir şey de beklemeyin
ara ara ping oluyor onlarda altyapı aynı diye verilen hizmet aynı değilNet GSM iyi mi peki oyun oyanayan için sonuçta altyapı aynı
peki burdaki diğer arkadaşlar referans paylaşmayı bilmiyor muMerhaba netgsm düşünen arkadaşlar Aşağıda ki referans koduyla başvururken müşteri temsilcisine iletebilir.
Referans Kod: NTGBNZJTH6
https://tr.sayfalinki.com/65 buraya tıklayarak form üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
Bu kod ile üye olan herkes 6 ay boyunca her ay 40 tl kazanacaktır bilginize.
Alıntıyı görüntüle
Anahtar kelimeler: arkadaş kodu ucuz internet referans kodu geçiş kodu en ucuz internet fiyatı
Cahillik diye yorumladımpeki burdaki diğer arkadaşlar referans paylaşmayı bilmiyor mu
biri fef kod istemeden ne diye ref kod paylaşıyorsunuz
deneyim bilgisi paylaşmak yerine
Paylaşan kişi biraz sıkıntılı bir eleman herhaldepeki burdaki diğer arkadaşlar referans paylaşmayı bilmiyor mu
biri fef kod istemeden ne diye ref kod paylaşıyorsunuz
deneyim bilgisi paylaşmak yerine
hocam bildiğiniz üzere comnetten turknet geçişlerinde 2 ay bedava muhabbeti varCahillik diye yorumladım