İyi çalışmışsın, hayırlısı olsun diyelim.40ta 40 matematik bekliyodum 5yanlışım çıktı xD valla üzücü oldu ya ama türkçede galiba 35+ netim var gibi şaşırttı
Sıralama hesaplama sitelerinde 2020 ve 2022nin sıralamaları neredeyse aynıTürkçenin ne gereksiz zor oldugunu sıralamalarda 2020ye yakın gelince anlayacaksınız. 2022 ile uzaktan yakından alakası yok turkcenın.
zor değildi matematik vs kolaydı ben çok çalışmadım çalışsan çok rahat 80 net yaparsın türkçe çok sıkıntılıydı tüm şıklar doğru gibiydi sorular aynı şu şekilSeneye gireceğim, yorumları okuyunca çok korkmaya başladım. Kitapçıklar ösym sitesinde yayınlansa da sorulara baksam.
da foruma baksınlar 43k mesaj var ben olsam alırımvala 60 net. Binali yıldırım Bilgisayar mühendisliği gelir heralde
Çalışma düzenin nasıl ben ileride giricem ne yapayım bilmiyorum.40ta 40 matematik bekliyodum 5yanlışım çıktı xD valla üzücü oldu ya ama türkçede galiba 35+ netim var gibi şaşırttı
Keşke şöyle dertlerim olsa40ta 40 matematik bekliyodum 5yanlışım çıktı xD valla üzücü oldu ya ama türkçede galiba 35+ netim var gibi şaşırttı
Ben girdim yine sanayi yolu .dben sınava girmedim ama girsem büyük ihtimal sanayi yolu olurdu
güzel40ta 40 matematik bekliyodum 5yanlışım çıktı xD valla üzücü oldu ya ama türkçede galiba 35+ netim var gibi şaşırttı
hocam ben sabah 9da etütte oluyordum akşam 8e kadar ders çalışıyordum tabii ki saat 5te derse giriyorduk saat 8e kadar ders görüyorduk ama ben hiç haftasonu ders çalışmadım doğru düzgün ama siz çalışın ama ben çalışamıyordum evde.Çalışma düzenin nasıl ben ileride giricem ne yapayım bilmiyorum.
60 net bile cıkmıcak sanırımvala 60 net. Binali yıldırım Bilgisayar mühendisliği gelir heralde