arkaplanda mining yaparken bilgisayarda oyun oynayabilir miyim

tek ekran kartın varsa yapamazsın zaten oyun oynarken olmaz ama en az 2 kartın varsa biriyle aynı makinede oyun oynayıp diğeri ile mining yapabilirsin sana bir video paylaşacağım birde bitcoin pcde kazımı zor bir şey alt coin kazabilir ve güncel kazançlardan faydalanabilirsin
Dostum 5 sene daha geçseydi de öyle yanıt verseydin. Mesajı atan kişi belki evlendi çoluk çocuğa karıştı :D Sen cevap yazıyorsun. Hayır mining mi kaldı. Bir de hortlatmak saçma da, en hortlatılmayacak konuyu nasıl buldun ilginç.

Dostum 5 sene daha geçseydi de öyle yanıt verseydin. Mesajı atan kişi belki evlendi çoluk çocuğa karıştı :D Sen cevap yazıyorsun. Hayır mining mi kaldı. Bir de hortlatmak saçma da, en hortlatılmayacak konuyu nasıl buldun ilginç.
Kendi videosuna hit kasıyor herhalde yoksa mağaranın dibinden konu bulmazdı diye düşünüyorum 😄

burdayım dostum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri