arkaplanı saydam yapma

Reaksiyon skoru
69
Screenshot_2.png
bu normalde bir video ben streamelements e ekleyebileceğim bir şey yaptım 5 6 saniyelik ama videoyu streamelements e yükleyince arkaplan siyah oluyor videoyu normal oynattığımdada siyah AE üzerinden yaptım düzeltmeye çalıştım AE den ama işe yaramadı nasıl bu siyah arkaplanı yok ederim (video içindeki efektler zarar görmeden

Alıntıyı görüntülebu normalde bir video ben streamelements e ekleyebileceğim bir şey yaptım 5 6 saniyelik ama videoyu streamelements e yükleyince arkaplan siyah oluyor videoyu normal oynattığımdada siyah AE üzerinden yaptım düzeltmeye çalıştım AE den ama işe yaramadı nasıl bu siyah arkaplanı yok ederim (video içindeki efektler zarar görmeden
İlk aldığınız export öncesi arkaplan saydamdıysa yanlış export almış olabilirsiniz ilk ae dosyası kayıp mı?

Siyah olan kısmı keylight la seçerek yok edebilirsiniz ama görüntüdeki diğer siyah elementleride yok edicektir.

Alıntıyı görüntülebu normalde bir video ben streamelements e ekleyebileceğim bir şey yaptım 5 6 saniyelik ama videoyu streamelements e yükleyince arkaplan siyah oluyor videoyu normal oynattığımdada siyah AE üzerinden yaptım düzeltmeye çalıştım AE den ama işe yaramadı nasıl bu siyah arkaplanı yok ederim (video içindeki efektler zarar görmeden
After effect'de screen yaparsan blend modunu siyah kısımlar yok olucak tir.

Geri