- Reaksiyon skoru
- 7,911
Uçuç kuponu varsa daha da iner
https://www.n11.com/urun/arko-men-cool-tiras-kopugu-4-x-200-ml-954483
https://www.n11.com/urun/arko-men-cool-tiras-kopugu-4-x-200-ml-954483
Askeriyede veriyorlar zaten.Migros'tan 100 küsüre almıştım biraz fazla soyulmuşum, askeriye için stoklasam mı acaba?
Askeri öğrenci olacağım, intibak eğitimine giderken çağrı metninde kişisel bakım malzemelerini kendimizin getirmesi gerektiği yazıyor.Askeriyede veriyorlar zaten.
askeriyede traş köpüğü vermezler.Askeriyede veriyorlar zaten.
Doğru bilgi.Askeri öğrenci olacağım, intibak eğitimine giderken çağrı metninde kişisel bakım malzemelerini kendimizin getirmesi gerektiği yazıyor.
İstikhak veriyorlardı kral. Nasıl vermiyorlar ? Arkadaş öğrenci olacakmış tamam orasını bilmiyorum ama.askeriyede traş köpüğü vermezler.
paranla kantinden alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru bilgi.
verılmıyor. benım zamanımda da verılmıyordu hala verılmıyor 5 gun once akrabayı ugurladık.İstikhak veriyorlardı kral. Nasıl vermiyorlar ? Arkadaş öğrenci olacakmış tamam orasını bilmiyorum ama.
Aga naasıl verilmiyorverılmıyor. benım zamanımda da verılmıyordu hala verılmıyor 5 gun once akrabayı ugurladık.
Aga naasıl verilmiyorben 2022'de yaptım askerliği bittikçe alıyordum. Eve bile getirdim hatta. Dur fotoğrafını atayım
![]()
tuşlu telefondan mesaj attı abi iyi ki almışım yanıma traş köpüğü vermediler dedi bizim akraba. sana mı denk geldi yoksa kışladan kışlaya mı değişiyor anlayamadımAga naasıl verilmiyorben 2022'de yaptım askerliği bittikçe alıyordum. Eve bile getirdim hatta. Dur fotoğrafını atayım
![]()
Ayda bir istikhak veriyorlardı , jilet , sabun , şampuan , tıraş köpüğütuşlu telefondan mesaj attı abi iyi ki almışım yanıma traş köpüğü vermediler dedi bizim akraba. sana mı denk geldi yoksa kışladan kışlaya mı değişiyor anlayamadım![]()
Dediğin mantıklı garibanı var fakiri var.Ayda bir istikhak veriyorlardı , jilet , sabun , şampuan , tıraş köpüğü![]()