Neler Yeni

Çözüldü✓ arma 3 gereksiz yere kasıyor

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
da 2 var rx 5600 r5 3600 ayarları düşürsem de ksaıyor cihazı da kastırıyor ne yapmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşlı dedeler gibi de yazdım valla kusura bakmayın

@Mert Özkaya

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sistem gereksinimden olması imkansız.
Optimizasyon, driver, ısınma gibi sorunlar olabilir.
Düşük ihtimal ama işletim sisteminden de kaynaklı olabilir.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem gereksinimden olması imkansız.
Optimizasyon, driver, ısınma gibi sorunlar olabilir.
Düşük ihtimal ama işletim sisteminden de kaynaklı olabilir.
windows 11 kullanıuyorum arada bilgisayarın fanları çoşuoyr afterburner açınca yavaşlıyor

theali

80+ Bronze

ByKayseriLi

80+ Bronze
Ciddi söylüyorum windows 10 1607 kur sisteme mümkünse bulursan yapı numarası 14.393.0 olanını indirip kur yeni nesil sistemlere bile bunu kuruyorum oyun performansı maksimum düzeyde. Bir olay var onu da yazayım. Bu sistemi kurunca 3.parti yazılımlar ile kesinlikle updateyi falan kapatman lazım yoksa güncellendiği zaman bu sistem de kanser ediyor bozuluyor yani. Güncelleme yapmadan kullan bunu farkı göreceksin.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ciddi söylüyorum windows 10 1607 kur sisteme mümkünse bulursan yapı numarası 14.393.0 olanını indirip kur yeni nesil sistemlere bile bunu kuruyorum oyun performansı maksimum düzeyde. Bir olay var onu da yazayım. Bu sistemi kurunca 3.parti yazılımlar ile kesinlikle updateyi falan kapatman lazım yoksa güncellendiği zaman bu sistem de kanser ediyor bozuluyor yani. Güncelleme yapmadan kullan bunu farkı göreceksin.
deniyim hocam

detaylı video felan var mı hocam

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
da 2 var rx 5600 r5 3600 ayarları düşürsem de ksaıyor cihazı da kastırıyor ne yapmak lazım

yaşlı dedeler gibi de yazdım valla kusura bakmayın

@Mert Özkaya
Oyunda 4000+ saat tecrübem var ve sana bu sorununun cevabını çok net bir şekilde vereceğim Arma 3 optimizasyonu rezalet ötesi ve o konuda güncellemede almıyor maalesef elinde olan bir şey değil Windows 10 geçip deniyebilirsin ama Sorunun oyun kaynaklı olduğunun %90 şekilde garantisini verebilirim :D

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oyunda 4000+ saat tecrübem var ve sana bu sorununun cevabını çok net bir şekilde vereceğim Arma 3 optimizasyonu rezalet ötesi ve o konuda güncellemede almıyor maalesef elinde olan bir şey değil Windows 10 geçip deniyebilirsin ama Sorunun oyun kaynaklı olduğunun %90 şekilde garantisini verebilirim :D
optimizasyon kaynaklı olduğu yazıları gördüm de hocam hiç bir şey yapamayız mı acaba o kadar para verdim ya
iade mmi etsem edilirmi acaba

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
optimizasyon kaynaklı olduğu yazıları gördüm de hocam hiç bir şey yapamayız mı acaba o kadar para verdim ya
iade mmi etsem edilirmi acaba
20 liraya düşüyor artık oyun ve zaten ölüde aynı zamanda 2 sene oldu oyun öleli grubun vs. yok ise gerek yok. Zero Hour vs. alın derim tactical shooter oynamak istiyorsanız

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Arma3 Optimizasyon özürlü bir oyun. Zamanında üst segment bir pc toplamıştım. Oyundaki arkadaşlar benim 6/10 kadar bütçem ile aldıkları pc ile benden yüksek stabil fpsler alıyorlardı.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
edilmiyor hocam hiç mi çözümü yok oynancak gibi değil

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Arma 3'ü yıllarca oynadım optimizasyonu rezalet iyi bir bilgisayarın olsa bile kastırabiliyor. Bir kaç ayar yaparak kasmayı azaltabilirsin.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
başka oyun bakıcağız artık hocam o zaman rp sinide denemiş olşurduk diyordum ama fivemden sonra öneriniz var mıdır
20 liraya düşüyor artık oyun ve zaten ölüde aynı zamanda 2 sene oldu oyun öleli grubun vs. yok ise gerek yok. Zero Hour vs. alın derim tactical shooter oynamak istiyorsanız

Arma 3'ü yıllarca oynadım optimizasyonu rezalet iyi bir bilgisayarın olsa bile kastırabiliyor. Bir kaç ayar yaparak kasmayı azaltabilirsin.
nasıl bir
ayar hocam

Top Bottom