Arsaların değeri nasıl öğrenilir?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Merhaba dostlarım arkdaşımın babasının üstünde 2 adet tarla var satacaklar fakat değerini online olarak nasıl öğrenebilir tahmini bile olsa mesela tahmini değerin üzerine fiyat koyup satılabiliyor mu? Bilgisi olan veya fikri olan varsa yazarsa çok makbule geçer.

Sarı siteye girip arsanın yakınlarında m2 ve konum cinsinden benzeyen arsaların fiyatlarından kendi arsalarının fiyatını belirleyebilirler.Fakat arsaya su,elektrik,yol ve köye yakınlık açısından bu avantajlar var sa fiyatı arttırır.

Sarı siteye girip arsanın yakınlarında m2 ve konum cinsinden benzeyen arsaların fiyatlarından kendi arsalarının fiyatını belirleyebilirler.Fakat arsaya su,elektrik,yol ve köye yakınlık açısından bu avantajlar var sa fiyatı arttırır.
Hepsi varmış hocam arsa da sarı sitede millet kafasına göre rakam koyuyor o yüzden başka öğrenmenin yolu var mı diye buraya sormak istedim kendisi rica etti bende konu açayım belki bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olur diye.

Merhaba dostlarım arkdaşımın babasının üstünde 2 adet tarla var satacaklar fakat değerini online olarak nasıl öğrenebilir tahmini bile olsa mesela tahmini değerin üzerine fiyat koyup satılabiliyor mu? Bilgisi olan veya fikri olan varsa yazarsa çok makbule geçer.
Ada ve parselini ver babama sorayım.

Hemen cevap alabilirsek hocam arkadaşıma mesaj atayım söylesin bana size ileteyim ada parsel verdik diye başımıza bir şey gelmez umarım :D
Ada parselde bir şey yok ki

Hocam öğrendim söylüyorum

TEKİRDAĞ / KAPAKLI / YANIKAĞIL MAH. / 0 / 920
TEKİRDAĞ / SARAY / PAZARCIK / 1 / 174
babam uyudu yarın bakar , bende size özelden yazrım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,657
Üyeler
184,960