Arsenal ucl alabilir mi

Semih.08

80+
Reaksiyon skoru
86
Sizce bu sene Arsenal yarı-finalde Psgyi eleyip, finalde büyük ihtimalle Barçaya karşı UCL kazanabilir mi?

Arsenal vs Barcelona seyredicez bence.

Barça döşer

Madridin kötü oyunundan arsenali pek çözemedim. Sadece duran topları çok iyi oynuyorlar. Psg çok hızlı oyun oynadığı için arsenal yarı finalde elenir finalde psg barca görürüz tahminimce

barça psg çok güzel oynuyo inter bile arsenali devirebiilr

Sizce bu sene Arsenal yarı-finalde Psgyi eleyip, finalde büyük ihtimalle Barçaya karşı UCL kazanabilir mi?
Bu sene Barcelona şampiyon olacak gibi bir izlenim var , dortmund 2.maçı satmış olsalar da bu saatten sonra gevşek tutmayacaklarını düşünüyorum.
ayrıca şu an en güçlü forvet üçlüsüne sahipler : Yamal , Raphinha ve Lewandowski ve çoğu takım bu üçlüyü durduramıyor.

Alabilir ama benim gönlüm milli futbolcumuzun da yer aldığı Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter Milan'dan yana.

Ben Inter'in Barcelona'yı eleme şansı olduğunu düşünmüyorum. PSG-Arsenal eşleşmesinin sonucunu bilmek zor. Barcelona kupayı alır gibi görünüyor. Umarım yanılırım da kupa artık İspanya'dan dışarı çıkar. Bu nedir arkadaş?!

Şimdi baktım. İngiliz kulüplerinin toplamda aldığı kupayı, Real Madrid tek başına almış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,633
Üyeler
185,780
Son üye
Semihqw4412
Geri