Neler Yeni

Artics5 Kullanan Var Mı Tavsiye Eder Misiniz

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Buda farkı bakış açısı sen neyi oneriyon peki
Bütçeye bağlı değişir. Yani fazla para vermeye gerek yok dersen V2 X al geç derim. Ha veya kablosuz olsun dersen ve biraz daha pahalı olması sorun değil ise G435 falan da olabilir.

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Bütçeye bağlı değişir. Yani fazla para vermeye gerek yok dersen V2 X al geç derim. Ha veya kablosuz olsun dersen ve biraz daha pahalı olması sorun değil ise G435 falan da olabilir.
Benim ses kartindan dolayı v2 yi onermislerdi sen x olani mi tercih ediyon

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Benim ses kartindan dolayı v2 yi onermislerdi sen x olani mi tercih ediyon
hocam konuyu baştan sona okudum bende de b450mk2 var , ben blackshark v2x almayı düşünüyordum fakat ses kartından dolayı pişman olursun dediler bende v2 bakmaya başladım ve ayrıca cloud 2 çok öneren var ama bi o kadar da önermeyen var hem eski hem de dipses ile çok uğraşırsınız diyen var , g435 mikrofonu çok kötü diyenler var , artics 5 hakkında fikrim yok , geçen günlerde kraken TE deneyimledim ve çok beğendim ve blackshark v2 nin daha iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden benim kararım v2 den yana

Farway

80+ Silver
Şaka mısın kanka Arctis 1 ve 5 kullanmış (5'i hala kullanıyorum) ve 3 kullanan bir tanıdığımdan aldığım deneyimlere göre alabileceğin kaliteli kulaklıklar arasında. Ne yapalım mikrofonu berbat olan Corsair veya Logitech falan mı alalım? Ha veya seneler öncesinden kalma olan Cloud II falan :D
Bak ne alacağını yazmışım oraya. Sesi çıkmayan Steelseries in kötü mikrofonlu sadece konforu olan kulaklıklarınıda övme o zaman :)

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Herkes heralde blackshark v2 de ortak paydada yorumlari icin tesekurler baska fikri olan varsa yazabilir okuyorum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bak ne alacağını yazmışım oraya. Sesi çıkmayan Steelseries in kötü mikrofonlu sadece konforu olan kulaklıklarınıda övme o zaman :)
Knk Steelseries oyuncu ekipmanlarında bana göre 1 numaralı firma. Sesi çıkmayan ne demek? Ses kalitesi çok iyi. Mikrofonuda kötü değil. Sadece daha iyi olabilirdi. Sende Steelseries i gömme.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Açıkçası SteelSeries ve Razer'in mikrofon konusunda mükemmel olduğunu bilmeden konuşman üzdü. O az önce mikrofonu kötü diye saydığım markaların hepsi kulaklıklara manyak gibi gürültü engelleyici basıyorlar ve sesin boğuluyor. Bak bakayım SteelSeries'in Arctis veya başka kulaklık modellerinden öyle mikrofon sesi geliyor mu?

Ha bir de CS:GO'da midden B Tunnel'i duyduğumu falan da hatırlatayım. Müzik konusunda da her ne kadar onun için üretilmiş olmasa da tatmin ediyor. O sizin pısırık kulaklıklar kadar kısık değil 🤭

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven