Neler Yeni

Artık TurkTelekom Kullanmayın!!!Nedeni?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Millenicom , kablonet , türket (müşteri hizmetleriye uğraşıcaksan)
Ya aslına bakarsan Turknette yılda bir müşteri hizmetine bağlanman gerekiyor. Ben 2 kere bağlandım abonelikten sonra. Birisi malum, öbürü ise İnternet Paketi ile alakalı soruydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz doğru ama burada diğerleri daha kötü. Burada düzgün bir altyapı yok 32mbit alıyorum.
Diğerleri de aynı altyapıda vereceği için interneti fark olmaz zaten.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ya aslına bakarsan Turknette yılda bir müşteri hizmetine bağlanman gerekiyor. Ben 2 kere bağlandım abonelikten sonra. Birisi malum, öbürü ise İnternet Paketi ile alakalı soruydu
bot olduğundan pek uğraşmıyorlar sadece verdikleri hız yüzünden kullanıyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaşlar artık Turktelekom kullanmayın.Bakın diğer turknet, millenicom vs. turktelekom altyapısı kullanıyor.Turktelekoma belli bir ücret ödüyor ve kendi ücretlendirme, destek ekibini kurup çalışmaya başlıyorlar.Oyunlardan örnek vereyim mesela;Oyunlarda oyun içi ücretli olan oyun parası oyunfor,foxngame,perdigital vs. gibi sitelerde çok daha ucuza.Bu bir pazarlama stratejisi.İnsanlar oyundan bakıp çok pahalı ya diyor ve almıyor.Ama ucuz olsa biraz daha, alıcak.Bu sebeple oyun firmaları çok daha ucuza böyle sitelere e-pin kodlarını satıyor ve satın alımını artırıyorlar.Turktelekomda kendi paketleri çok pahalı diğer firmalara göre.Bu olayda tam olarak aynı gibi olmasada benzer.Bu yüzden Turktelekom kullanmanızı önermiyorum kesinlikle.Turknet, millenicom kullanın.Eminim ki hem finansal hemde mental olarak daha rahatlarsınız.
İyi Forumlar :)
hemen türk telekomdan çıkıp türknete geçiyorum hemen (!)

Diğerleri de aynı altyapıda vereceği için interneti fark olmaz zaten.

@Faveouls ben SAYE Yani ortak kişiselleştirilebilen altyapı olayı gelmedikçe başka firmaya geçmem.
SAYE Olduğu zaman telekom altyapısı diye bir şey kalmayacak, firmalar o altyapıdan ne kadar hız vereceğini vb. kendisi belirleyebilecek.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Arkadaşlar artık Turktelekom kullanmayın.Bakın diğer turknet, millenicom vs. turktelekom altyapısı kullanıyor.Turktelekoma belli bir ücret ödüyor ve kendi ücretlendirme, destek ekibini kurup çalışmaya başlıyorlar.Oyunlardan örnek vereyim mesela;Oyunlarda oyun içi ücretli olan oyun parası oyunfor,foxngame,perdigital vs. gibi sitelerde çok daha ucuza.Bu bir pazarlama stratejisi.İnsanlar oyundan bakıp çok pahalı ya diyor ve almıyor.Ama ucuz olsa biraz daha, alıcak.Bu sebeple oyun firmaları çok daha ucuza böyle sitelere e-pin kodlarını satıyor ve satın alımını artırıyorlar.Turktelekomda kendi paketleri çok pahalı diğer firmalara göre.Bu olayda tam olarak aynı gibi olmasada benzer.Bu yüzden Turktelekom kullanmanızı önermiyorum kesinlikle.Turknet, millenicom kullanın.Eminim ki hem finansal hemde mental olarak daha rahatlarsınız.
Bence türknet de kullanmayın. 1 ay ücretsiz kampanyasından yararlanmak için tanıdığımı referans göstererek geçtim ve kabul oldu ancak 1 aydır bekletiyorlar otomatik işlem vs. bahane buluyorlar. İptal edeceğim diyorum lütfen kullanmaya devam edin, sonraki ay olacak diyorlar. Altyapım iyi o yüzden aldım ama bezdirdiler geçiştirmeleriyle

drocco

80+ Bronze
Bende 4 senedir falan TTNET kullanıyorum. Evde yalın internet 24 mbps bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca 58 TL. Son sınırsız olacağına bir taahhüt daha yaptım. Sınırsız oldu kota aşımı gitti o yüzden bu şekilde.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TT'den millenicom geçiyorum usta :D

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap