Asansör videosu önerisi

Asansörcü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
738
Merhabalar. Forumda bilen vardır bilmeyen vardır, ben asansorculuk meslegi ile ugrasiyorum. Kafamda bir YouTube kanali acmak ve icerisine asansorler hakkinda merak edilen icerikleri sunmak var. Sizlerden video fikri istiyorum. Yani ilk videom neyle ilgili olsun hakkında. Soru cevap mi, bir seyin testi mi, genel asansor tanitimi mi, yoksa farkli seyler mi? Veya siz neyi izlemek isterdiniz? Yorumlarınız için teşekkürler.

Aklıma asansörde yiyişen dayılar geldi nedense (!) :ROFLMAO:

Ben asansorler hakkında her şey derim tamirinden, tanıtımına...

Aklıma asansörde yiyişen dayılar geldi nedense (!) :ROFLMAO:

Ben asansorler hakkında her şey derim tamirinden, tanıtımına...
Ara sira arizalara veya kalma olaylarinda falan cekmek kafamda var. Hem insanlari bilgilendirmek amacli, hem de icerik olsun diye. İlk video genel olarak asansorlerin tanitimi olsun o zaman, degil mi?

Ara sira arizalara veya kalma olaylarinda falan cekmek kafamda var. Hem insanlari bilgilendirmek amacli, hem de icerik olsun diye. İlk video genel olarak asansorlerin tanitimi olsun o zaman, degil mi?
Aynen 👍

Konudan bağımsız asansöre bindikten sonra kapı kapanıyor ya yukarı veya aşağı inerken o kapağı ne olacak diye açmıştım ben asansör olduğu yerde durdu sonra kimi korkutmak istesem her asansöre bindiğimde yaptım bunun asansöre zararı var mı ?

Asansördr kalmak ile ilgili olabilir herkesin aklında olan bişey.
Olabilir, teşekkürler.
Konudan bağımsız asansöre bindikten sonra kapı kapanıyor ya yukarı veya aşağı inerken o kapağı ne olacak diye açmıştım ben asansör olduğu yerde durdu sonra kimi korkutmak istesem her asansöre bindiğimde yaptım bunun asansöre zararı var mı ?
Merhaba. Evet uzun vadede zararı olur. Asansörünüz eski tip, çünkü yeni tip asansörlerin iç kapısını elle açamazsınız. Kapı üstünde switch var ve kapı ucunda da bir fiş var. Fiş switche girince asansör hareket eder. Siz açınca fiş bağlantısı kesiliyor duruyor. Ani fren yaptığı için fren balatalarına zarar verir lakin çok çok çok yapılması lazım.

asansörlerde çok sık rastlanan hatalar basit çözümleri ya da bunlar hakkında çözüm önerileri. diğer arkadaşların söylediği gibi asansörde aksi durumlarda yapılması gerekenler asansörün tehlikelerini falan açıklarsanız birde istatistiksel verilerde verirseniz güzel olabilir.

Bence asansörle ilgili shortslar ve videolar çekmelisin shorts içeriği olarakta mesela asansörde kaldınız ne yapmanız gerekli gibi dikkat çekici şeyler olmalı bu işleri bilen bir adamın sözü var (youtuber) açacağınız kanalda yılda 100 tane video çekebilir misiniz diye bana bir zaman sonra asansör videosu içeriği bulamazsın gibi geldi ama tabikide işi bilen sensin bilmeden diyorum

öncelikle bence şu asansördeki telefonu bi kullan. hayatım boyunca merak etmişimdir o telefonlar gerçekten lüzum halinde çalışacak mı diye. onu yaparsan burayı da güncelle bi izliyim gözünü seviyim :D

asansörlerde çok sık rastlanan hatalar basit çözümleri ya da bunlar hakkında çözüm önerileri. diğer arkadaşların söylediği gibi asansörde aksi durumlarda yapılması gerekenler asansörün tehlikelerini falan açıklarsanız birde istatistiksel verilerde verirseniz güzel olabilir.
Mantıklı geldi, bunu tek videoda anlatmak zor her biri farklı başlık lakin 2-3 videoda anlatılabilir. Teşekkürler.
Bence asansörle ilgili shortslar ve videolar çekmelisin shorts içeriği olarakta mesela asansörde kaldınız ne yapmanız gerekli gibi dikkat çekici şeyler olmalı bu işleri bilen bir adamın sözü var (youtuber) açacağınız kanalda yılda 100 tane video çekebilir misiniz diye bana bir zaman sonra asansör videosu içeriği bulamazsın gibi geldi ama tabikide işi bilen sensin bilmeden diyorum
Asansörlerde yüzlerce binlerce arıza ve çekilecek içerik var aslında. Ek olarakda günlük video atamam tabii ki, ancak yine de dediğinizde bir nebzede haklısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle bence şu asansördeki telefonu bi kullan. hayatım boyunca merak etmişimdir o telefonlar gerçekten lüzum halinde çalışacak mı diye. onu yaparsan burayı da güncelle bi izliyim gözünü seviyim :D
Bunu yapacağım asansörde kaldınız ne yapmalısınız videosunda, teşekkürler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,990
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri