Neler Yeni

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

NespaY

80+ Silver
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hissediyorum onlar
onlar geliyor :
bill gates'in azılı düşmanları geliyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ünlü olmak.Cahiller bir şeye inanıyorlar onun doğru olduğunu sanıyorlar gerçek şeyleri söyleyince de kavga çıkartıyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Basit bir mantık
Diyelim ki aşı karşıtları haklı ve bill gates bizi öldürmek için zaman ayarlı bir kimyasal yaptı, bize veriyor. Hepimiz ölürsek geriye kim kalıyor ?
Aşı karşıtları, bill gates'ten nefret eden insanlar.
peki Bill gates ona biat edenleri mi , onun karşısında olan insanların mı yaşamasını ister?
Eğer Arda'nın babası(LM) değilseniz herhalde karşınızdakilerin ölmesini istersiniz.
+Olarak eğer aşı karşıtları haklıysa 3 yıl içinde tüm doktorlar öleceğinden Veba gibi hastalıklar toplumların sonunu getirir zaten. Rahat olun arkanıza yaslanın komploları değil bilimi dinleyin.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
kimse bişey yaptırmak zorunda değil kardeşim adamlar olmak istemiyor aşının arkasında firması durmuyor güvenmiyolar

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Birde şunu anlamıyorum bu aşı karşıtı olanlar aşı ne zaman üretilecek devlet aşı yapsın kurtulalım diyen tayfaydı xd

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aşı karşıtı değilim ama uzun vadede ne tür etkiler ortaya çıkartacağını bilmiyoruz henüz. Bu bazı insanların içinde şüphe oluşturuyordur.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Osmanlı vaktinde dönemin salgınında bütün halkı aşıladı.
Bunu gören Avrupalı bir turist bunu Avrupa'da anlatınca Kilise tarafından çok sert bir şekilde tepki gördü.Şeytan işi dendi.
Lakin Avrupalılar bu Aşı olayını son çare olarak yaptılar.
Kilise istese de istemese de.
Yani anlayacağınız boşa konuşanlar bu kişiler.
Eğer konu sağlık ise her şey mübahtır.

predator

80+ Silver
Aşı karşıtı değilim ama uzun süredir ölümcül bir çok hastalığa çare bulunamamışken bu kadar hızlı aşının güvenilirliğini kesinlikle tartışabilirim.
hem aşı olanlara virüs bulaşmaz demiyor ki hafif geçirir diyorlar yani bulaşmama durumu söz konusu değil aşı olmayan benim ölecek olanda benim aşı yaptırmazsam kime ne?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı karşıtı değilim ama uzun vadede ne tür etkiler ortaya çıkartacağını bilmiyoruz henüz. Bu bazı insanların içinde şüphe oluşturuyordur.
Biliniyor.İnsanlar anlamak istemiyorlar,bilimi bilen birisi zaten böyle düşünmez.

NespaY

80+ Silver
Aşı karşıtı değilim ama uzun süredir ölümcül bir çok hastalığa çare bulunamamışken bu kadar hızlı aşının güvenilirliğini kesinlikle tartışabilirim.
hem aşı olanlara virüs bulaşmaz demiyor ki hafif geçirir diyorlar yani bulaşmama durumu söz konusu değil aşı olmayan benim ölecek olanda benim aşı yaptırmazsam kime ne?
Aşı karşıtı insanlara diyorum hani orada burada ''Aşı yaptırmayın'' diyen insanlara

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Yan etki çart curt zort sebeplerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular