Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Zenginler kalıyordur herhalde.Hepimiz ölürsek geriye kim kalıyor ?
Zenginler kalıyordur herhalde.Hepimiz ölürsek geriye kim kalıyor ?
13 YaşındamısınBen de ne sinovac ne de biontech oldum. Benim derdim aşı olmak ile ilgili değil, bilmediğim ve olmak istemediğim aşının bana zorla uygulanmak istenmesi... Aşıya karşı olsaydım geçen hafta Hepatit B ve tetanoz aşısını olmazdım herhalde değil mi? Boşuna cevap yazmayın, cevaplamayacağım.
Forumdaki velet çıktı ve bana 13 yaşında mısın dedi.13 Yaşındamısın
Hayır Dostum çok yanlıs anladın tetanoz aşısı aşı takvminde yapılan son aşı, 13 Yaşında uygulanıyor. Ayrıca 19 Yaşındayım dddddddddForumdaki velet çıktı ve bana 13 yaşında mısın dedi.
Baya yanlış anlamışım kusura bakmayın. Diş hekimliği okuyorum da kliniğe giriş için zorunlu aşılardan biri Tetanoz aşısı... Okula belge şeklinde teslim etmem gerektiğinden oldum.Hayır Dostum çok yanlıs anladın tetanoz aşısı aşı takvminde yapılan son aşı, 13 Yaşında uygulanıyor. Ayrıca 19 Yaşındayım ddddddddd
3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar
dostum cevabı belli yan etkisini bilmedikleri aşıyı olmak istemiyorlarkörü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz?
Ya Hacı sen de her seferinde konuyu farklı yere çekiyorsun.Aşı karşıtı ile aşı olmak istemeyen arasındaki farkı anlamıyorsun galiba
Aşı karşıtı
aşı olmak istemeyen
yok zaten aşı karşıtı adam aşı olmak istemezarasındaki fark
Hocam mesela Td toksoid bir aşı Hepatit B de Subunit. Aynı teknoloji ile Bir Covid aşısı gelse (Subunit aşı icin bircok deneme çalısması var.) O Aşıyı Olurmusunuz? Td veya Hepatit B ile Aynı teknoloji ile olacak. yada Inaktif aşılarda var covid icin Onlarda Subunit veya toksoid gibi.Baya yanlış anlamışım kusura bakmayın. Diş hekimliği okuyorum da kliniğe giriş için zorunlu aşılardan biri Tetanoz aşısı... Okula belge şeklinde teslim etmem gerektiğinden oldum.
Aynı mevzudan dolayı Hepatit B aşısı da oldum. Tahliillerde Anti HBs pozitif olmasına rağmen