Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Techno08

80+ Gold
O kadar yazdığım şeyden sonra böyle bir cevap vermen çok komik. Cevap veremediğine göre herhangi bir argümanın yok, koyun falansın sanırım? Hiç oturup düşündün mü aşı olan da ölüyor olmayan da ölüyor o zaman biz neden bu aşıyı oluyoruz diye? Hadi diyelim koruyor, hala taşıyıcı olabiliyorsun. Yani sen hasta olmasan bile çevrene bulaştırma riskin hala var. Ki yeni yeni mutasyonlar sürekli çıkmaya devam ediyor. Aşı olanların da çoğu aşı olduk diye maskeyi fırlatmış vaziyette. Kafeler, eğlence mekanları, restoranlar ağzıma kadar dolu ve herkes maskesiz.

Bunun üniversite okumakla zerre alakası yok bu arada. Aklı olan her insan bunları düşünebilir. Okumuş cahiller de var yeryüzünde.

Bazen insanlar kendisi düşünmek yerine toplumun çoğunlukta olduğu düşünceyi doğru olarak kabul edip kendi doğrusunu aramaya çalışmaz, sen de onlardan birisisin.

sen daha kendi yazdığın şeylerin kaynağını belirtmemişsin gelmişsin bana laf ediyorsun.

diyorsun ki aşı olan da ölüyor olmayan da… peki bunun oranına baktın mı? Ayrıca diyorsun ki aşı olsan bile korona alıyorsun çevrene bulaştıma riskin var, aşı korona olmayı engellemez zaten daha hafif atlatmanı sağlar grip aşısı gibi. Ayrıca aşı olsan da olmasan da bir zahmet o maskeyi tak da bulaştırma. Ayrıca diyorsun ki İngiltere aşı oldu maskeyi kaldırdılar vakalar arttı… e sen kendi sorunun cevabını zaten kendi cümlende vermişsin millet maske takmadığı için artar ne kadar aşı olursan ol başka biri gelir sana bulaştırır sen hafif atlatsan bile sende ki de başkasına bulaşır tamam yayılır zaten. Bizde ki covid ilaçları ingilterede kullanılmıyormuş diyorsun kaynağını belirtmemişsin ben neye göre inanayım?

Son düzenleme:

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yaptırdım.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Yaptırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gribin adı olmuş korona diğer hastalıklar nerede ? hepsinin adı olmuş korona koronadna daha tehlikeli hastalıklar var bu hastalıklar için niye korona kadar tedbir alınmadı ? 2019 da gripten ölenlerin sayısı koronadan fazla
vuhanda kanlari çinde kıvrananları görüyorduk hani şimdi nerdeler ?
hem covid testleri hiçbir zaman doğru sonuç vermez italyada bilim adamları kiviye covid testi yapıyor ve pozitif çıkıyor sen buna güveniyormusun ?
her sene bi aşı olmak zorundasın hemde tekrar coronada kapabiliyorsun ben bu işten ne anladım ?
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor
ve hangi aşı firması ürettiği aşı için sorumluluk alıyor hiçbir sorumluluk almadığı için ölümlerden sorumlu olmuyor ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam !
Peki 2020 de gripten ölenlerin sayısı mı fazla korona'dan ölenlerin sayısı mı fazla ? Korona'nın bu kadar tehlikeli olma sebebi çok hızlı bulaşıyor olması. Ve öldürücü yanının da bulunması. Covid testi için dediğin olay yanlış bir olay. İyi araştır:)
Kusura bakma da babamın yakın arkadaşlarından birini öldüren, dedeme çok çok zor zamanlar geçiren, benim manevi abim diyebileceğim abimin babasını yoğun bakımlık eden... bu virüsü hafife alamazsın. Ayrıca aşıyı vurulmamak isteyebilirsin çünkü hızlı bir şekilde uzun süredeki etkileri araştırılmadan çıkarıldı. Bu da doğal olarak insanı korkutuyor. Ama başka bir nedeni olmamalı. Virüsü küçümsemek gibi.

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
amcamı daha 2 gün önce defnettik aşı olmadığı için coronodan vefat etti hastanedeki ölen kişilerin nerdeyse hepsi aşı olmadığından ölmüş lütfen gidin aşınızı olun

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aşı korona olmayı engellemez zaten daha hafif atlatmanı sağlar grip aşısı gibi.
Hangi aşıyı olurken imza atıyorsun?

Buyur, halkın çoğunluğu aşılandıktan sonra tekrar kapanan İsrail.

Bu da Amerika.

Buyur, burada 6 farklı ülkenin sonuçları da var.

Biraz araştırınca bulunabilen şeyler. Kaynak istediğine göre pek haber takip eden birisi de değilsin.

Daha Faz 4 çıkmamış Faz 3 onaylanmamış bir aşının nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. İleriki zamanlarda göstereceği yan etkileri de bilmiyoruz.

Techno08

80+ Gold
Hangi aşıyı olurken imza atıyorsun?

Buyur, halkın çoğunluğu aşılandıktan sonra tekrar kapanan İsrail.

Bu da Amerika.

Buyur, burada 6 farklı ülkenin sonuçları da var.

Biraz araştırınca bulunabilen şeyler. Kaynak istediğine göre pek haber takip eden birisi de değilsin.

Daha Faz 4 çıkmamış Faz 3 onaylanmamış bir aşının nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. İleriki zamanlarda göstereceği yan etkileri de bilmiyoruz.

ben burada aşıdan kaynaklı ölüm ya da aşıdan kaynaklı olumsuz bir durum göremiyorum birader? Ben anlatamıyorum galiba sana aşı olanlara bulaşmaz diye bir şey yok daha hafif atlatmanı sağlıyor aşı. Attığın kaynaklar tamamiyle aşı teşviki ve vakaların artmasının sebebi aşırı gevşeme + yeni varyantla, sen neye karşı çıkıyorsun? Sen bana o ilaç konusunun kaynağını at.

AA282463-67AB-48A8-BC3D-F39DB501C57F.jpeg

1FAEBB4F-864A-494D-9FBC-3BE82D0EE603.jpeg

bu da çiçek, kızamık gibi hastalıkların aşı çıkmadan öncesi ve sonrası.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Yasaklar gelmedikçe istedikleri kadar aşı yapsınlar
Şuan açıklanan vakaların hepsi yalan
Kolay koalay bitmeyecek böyle giderse

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben burada aşıdan kaynaklı ölüm ya da aşıdan kaynaklı olumsuz bir durum göremiyorum birader? Ben anlatamıyorum galiba sana aşı olanlara bulaşmaz diye bir şey yok daha hafif atlatmanı sağlıyor aşı. Attığın kaynaklar tamamiyle aşı teşviki ve vakaların artmasının sebebi aşırı gevşeme + yeni varyantla, sen neye karşı çıkıyorsun? Sen bana o ilaç konusunun kaynağını at.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

bu da çiçek, kızamık gibi hastalıkların aşı çıkmadan öncesi ve sonrası.
Attığın o ilk 2 tablonun da aşıya teşvik amaçlı yapıldığını da biliyorsundur umarım. Benim attığım kaynaklara öyle demişsin ama kendin de öyle bir kaynak atmışsın. Bu ülkede ne oluyorsa aşıya teşvik yolunda oluyor zaten. Adamlar aşı olmayanlara haftada 2 kere PCR testi yapılacak diye göz korkutması yaptılar, bu karardan sonra öğretmen ve öğrencilerin çoğu aşı oldu. Belki yapmayacaklar bile ama ortaya bu atıldı diye tonlarca insan aşı oldu.

Kısacası bu ülkede aşıya teşvik olan her yol mübahtır. Ayrıca bu ülkedeki hiçbir vaka, ölüm oranına inanmıyorum. Covid'den ölen insanlara gidip akciğer hastalığı üst solunum yolu enfeksiyonu falan yazıyorlar ölüm nedenine. Neden? Sayıları düşük tutma çabası.

Techno08

80+ Gold
Attığın o ilk 2 tablonun da aşıya teşvik amaçlı yapıldığını da biliyorsundur umarım. Benim attığım kaynaklara öyle demişsin ama kendin de öyle bir kaynak atmışsın. Bu ülkede ne oluyorsa aşıya teşvik yolunda oluyor zaten. Adamlar aşı olmayanlara PCR testi yapılacak diye göz korkutması yaptılar, bu karardan sonra öğretmen ve öğrencilerin çoğu aşı oldu. Belki yapmayacaklar bile ama ortaya bu atıldı diye tonlarca insan aşı oldu.

Kısacası bu ülkede aşıya teşvik olan her yol mübahtır. Ayrıca bu ülkedeki hiçbir vaka, ölüm oranına inanmıyorum. Covid'den ölen insanlara gidip akciğer hastalığı üst solunum yolu enfeksiyonu falan yazıyorlar ölüm nedenine. Neden? Sayıları düşük tutma çabası.

sen aşı karşıtı olarak aşıyı savunan kaynak atıyorsun ben ise aşıyı savunan biri olarak aşıyı teşvik eden kaynak atıyorum arada fark var. İnanmıyor olabilirsin senin tercihin ama burada bile yakınlarını kaybedenler var hepsi bunun gerçek olduğunu söylüyor. Bu ülkede zaten vaka sayıları gizleniyor daha fazla aslında.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Yasaklar gelip, adam gibi tedbir olmadıkça bütün ülke aşı olsa bile ölümler olur. Kendim 1 hafta önce Biontech 1. doz oldum. Fırsatım olduğunda da 2. dozu olacağım. "Ben aşı olmam, etmem." diyen arkadaşım vardı. Babası Covid-19 oldu, yoğun bakımdan zor çıktı. Şimdi bütün yakınları tıpış tıpış aşı oluyorlar. Aşı olmanız için bir yakınınızın ölmesi falan mı gerekiyor?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Okula aşısız gidebilicekmiyiz

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Ben 2 doz biontech oldum. Aşı yaptırmazsan tabloya girme şansın artıyor bilgin olsun diye belirttim. Artık tablonun vaka sayısı mı olur, iyileşen mi, ölen mi orasını sana bırakıyorum. Bence yaptırın tahtalı köyü kazanma şansınız düşer en kötü.

Top Bottom