Çözüldü✓ AsiaHorse Yurtdışı Satışı

ntcbk2k

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar,

https://asiahorse.store/?country=TR adresinden bir fan satın aldım. Sipariş tarihim 21 Şubat ancak şu ana kadar ürünün transferi yapılmadı ve kargo takip kodu da paylaşılmadı.
Siteyi araştırdığımda tüm resmi sayfalarına baktım ve sitenin doğru olduğunu gördüm. Hatta Türkiye’de satış yapan bazı distribütörlere de sordum ve sitenin orijinal olduğunu doğruladılar.
Ancak support (destek) ekibine yazdığımda hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum ve gönderdiğim maillere cevap verilmiyor.
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

ödeyeceğim tutar 211+ 150 dolar yani yeni yasada bu yazıyor hangi yasayı okuyorsunuz banada link atında bende okuyayım

düşündüğümden daha kötüymüş sanki :D
öyle saçma sapan kağıt pul müşavir gümrük masrafları falan oluyor acayip paralar istiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ödeyeceğim tutar 211+ 150 dolar yani yeni yasada bu yazıyor hangi yasayı okuyorsunuz banada link atında bende okuyayım
kanka valla giden parana üzüldüm ama sana açıklama yapmakla uğraşamıcam youtuba murat gamsız yaz gümrük videolarını izle anlayacaksın. mümkünse de siparişi iptal et.

hocam wraithte yok mu alacağın fanlar kafan ağrımadan alır geçerdin
1772991083756.webp

yeni yasayla birlikte ürünün geldiği yere göre % oranla gümrük vergisi kesilmiyor mu ? yanlış bir yasayı okumuş olamam :D
15k falan vergi ödersin hocam.
Başarılar sana.

Konuyu çözüldü olarak işaretlemişin, knk ne yaptın siparişi iptal mi ettin? Bana sorarsanda siparişi iptal et gümrük ücreti çok fazla o ücreti ödemek istemesin.

kral mesele yüzde 60 değil gümrük müşaviri tutman gerekiyor 10kdan aşağı zor bulursun artı birkaç tane daha vergi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri