Çözüldü✓ AsiaHorse Yurtdışı Satışı

ntcbk2k

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar,

https://asiahorse.store/?country=TR adresinden bir fan satın aldım. Sipariş tarihim 21 Şubat ancak şu ana kadar ürünün transferi yapılmadı ve kargo takip kodu da paylaşılmadı.
Siteyi araştırdığımda tüm resmi sayfalarına baktım ve sitenin doğru olduğunu gördüm. Hatta Türkiye’de satış yapan bazı distribütörlere de sordum ve sitenin orijinal olduğunu doğruladılar.
Ancak support (destek) ekibine yazdığımda hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum ve gönderdiğim maillere cevap verilmiyor.
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar,

https://asiahorse.store/?country=TR adresinden bir fan satın aldım. Sipariş tarihim 21 Şubat ancak şu ana kadar ürünün transferi yapılmadı ve kargo takip kodu da paylaşılmadı.
Siteyi araştırdığımda tüm resmi sayfalarına baktım ve sitenin doğru olduğunu gördüm. Hatta Türkiye’de satış yapan bazı distribütörlere de sordum ve sitenin orijinal olduğunu doğruladılar.
Ancak support (destek) ekibine yazdığımda hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum ve gönderdiğim maillere cevap verilmiyor.
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Sen gümrük kurallarının değişiminin farkında olarak mı bunu aldın yoksa farkında değil misin?

gümrük kurallarını bilerek aldım gümrük fiyatı ödemek problem değil benim için
Çin yeni yılı tatili vardı çinde ama bitmiş olması lazım artık fakat bazı firmaların tatil süresi daha uzun veya daha kısa olabiliyor. Bu yüzden tatilleri hala bitmemiş olma ihtimalleri yüksek mesajlara bile bakmıyorlarsa.

Çin yeni yılı tatili vardı çinde ama bitmiş olması lazım artık fakat bazı firmaların tatil süresi daha uzun veya daha kısa olabiliyor. Bu yüzden tatilleri hala bitmemiş olma ihtimalleri yüksek mesajlara bile bakmıyorlarsa.
anladım teşekkür ederim bunu bilmiyordum bak bunu bilmem iyi oldu

Selamlar,

kral gümrükten geçmez ki yeni yasadan sonra wraith üzerinden al

kral gümrükten geçmez ki yeni yasadan sonra wraith üzerinden al
Farkındaymış zaten masrafı sorun değil dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım teşekkür ederim bunu bilmiyordum bak bunu bilmem iyi oldu
Önemli değil bi süre daha beklemende fayda var, sitede orjinalmiş zaten doladırma gibi bir şey olduğunu sanmıyorum.

yeni yasayla birlikte ürünün geldiği yere göre % oranla gümrük vergisi kesilmiyor mu ? yanlış bir yasayı okumuş olamam :D

Gümrük masrafı 30-40k dan başlıyor yalnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni yasayla birlikte ürünün geldiği yere göre % oranla gümrük vergisi kesilmiyor mu ? yanlış bir yasayı okumuş olamam :D
Olum az araştırıp alın ahahahahahah

aldığım ürünlerin fiyatı 212 dolar geldiği ürün çin aldığım fiyatın %60 ını ödüyorum 30-40 k imkansız rakamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri