Aşırı hantal bir insanım

kalbin delik olablir kardiyolojiye gidip eforlu çektirmen ekokardiyogram çektirmen gerekebilir
ben koşamıyom bile çok azbacaklarım tutuyor bu üşengeçlikle alakası varmıdır bilmiyorum ama yürüken bile zor yürüyorum kendimi bildim bileli böyleyim

kalbin delik olablir kardiyolojiye gidip eforlu çektirmen ekokardiyogram çektirmen gerekebilir
kalbimde bi sıkıntı yok sadece koşarken böyle oluyor bi gün yamuk yaptığını görmedim kalbimin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben koşamıyom bile çok azbacaklarım tutuyor bu üşengeçlikle alakası varmıdır bilmiyorum ama yürüken bile zor yürüyorum kendimi bildim bileli böyleyim
bu şey değilmi yaa

BEN

kardiyolojiye bi danışmanı tavsiye ederim dediğim gibi semptomlardan birisi çabuk yorulma ritim bozukluğudur sen yinede bi görün

İlk kendi ağırlığınla spor yap.
Basketbol , Amerikan futbolu antrenmanları fln yap (topsuz olanları).

Spor derken aklına ağırlık kaldırma halter felan gelmesin bu yaş için pek uygun değil. Kardiyo koşu bandı basketbol vs. oynayabilirsin. ağırlık kaldırabilirsin lakin ağırlık kaldırmayı fazla yapma.

urfalıyım önüme bir tava gelse acımam sence dengeli beslenmem mümkün mü ? sporda tam olarak ne yapabilirim ? 15 yaşında halter kaldıramam değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Spor deyince aklınıza profesyonellik gelmesin hocam, günlük yapılması gereken sporları yapın yeter. (Yürüyüş, hafif ağırlık vb.)

Geri