Neler Yeni

Yardım Askeri oyun önerisi Acil

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Artık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)

Sylester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Teknik Sorunlar
Artık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)
türkçe dil destekli zor bulursun ama cod serisi battlefield serisi ilgini çeker gibi

Sylester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Teknik Sorunlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
arma3, squad, ground branch gibi oyunlar olabilir özellikle ben squad'da çok keyif alıyorum yeni update ile türk ordusu geldi vs vs izlerseniz biraz detaylı bir savaş oyunu 50 v 50 oynanıyor harita çok büyük bir sürü olayları var vs güzel yani tavsiye ederim.

ozibaboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzcan Dizdar
ARMA3 güzel RP döner.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var zaten arma 3 düşünüyorum alınır mı
eğer rp yapmayı seviyorsan alınır delileri 5k saat oynayanlar var dene seversin bence bende aldım

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Emre
Bi asker arkadaş vardı forumda, alacaksan SQUAT al diyordu, hesapta para olsa direkt çekerdim unlucky

Top Bottom