türkçe dil destekli zor bulursun ama cod serisi battlefield serisi ilgini çeker gibiArtık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)
Var zaten arma 3 düşünüyorum alınır mıtürkçe dil destekli zor bulursun ama cod serisi battlefield serisi ilgini çeker gibi
arma3, squad, ground branch gibi oyunlar olabilir özellikle ben squad'da çok keyif alıyorum yeni update ile türk ordusu geldi vs vs izlerseniz biraz detaylı bir savaş oyunu 50 v 50 oynanıyor harita çok büyük bir sürü olayları var vs güzel yani tavsiye ederim.Artık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)
ARMA3 güzel RP döner.Artık son daatlerdeyiz askeri oyun arıyorum lakin ready ör not gibi bir yere sıkıştığımız gibi değil daha özgür olduğumuz bir oyun ariyorum (online ve Türkçe dili destekli)
eğer rp yapmayı seviyorsan alınır delileri 5k saat oynayanlar var dene seversin bence bende aldımVar zaten arma 3 düşünüyorum alınır mı