Askerlik ile ilgili bilgi almak istiyorum?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
E devletten yoklama yaptırdım bedelli başvurcam askerlik şubeye gitmeye gerek var mı? Direk aile hekimi gideyim mi? Ayrıca gözümde 3 problem var ciddi derecede kayma var gece araç kullanamıyorum hatta bir kere kaza yaptım ve tik var. Bunları yoklama yaparken belirttim. Çoğu kişi muaf yada tedavi için erteleme alırsın diyor ayın 18inde özel hastanede muayenem var doktora soracağım.

E devletten yoklama yaptırdım bedelli başvurcam askerlik şubeye gitmeye gerek var mı? Direk aile hekimi gideyim mi? Ayrıca gözümde 3 problem var ciddi derecede kayma var gece araç kullanamıyorum hatta bir kere kaza yaptım ve tik var. Bunları yoklama yaparken belirttim. Çoğu kişi muaf yada tedavi için erteleme alırsın diyor ayın 18inde özel hastanede muayenem var doktora soracağım.
Cimer'e sorsana?

Kanka sorcak olsam askerlik şubeye sorarım telefonu açsalar gün boyu aradım bana 15 gün sonra gelecek cevap lazım değil
bugün gittim ilk yoklama başvurusu yapıyorsun sonrasında sağlık kısmında bir sorun varsada yoksada hayır diyecekmişsin bana öyle dediler sonra aile hekimine gideceksin oradan seni hastaneye sevk ederler hastaneden rapor alırsın şubeye verirsin muaflık için gözünde problem olduğunu demişsin zaten almazlar seni askere

Geri