Asrock aldığıma pişman olmam umarım

K1dot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
919
arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
harbiden ssd yuvası az onun :D https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-x870-a-gaming-wifi.html bütçeyi biraz daha artırıp bunu al daha iyi olur gibi.

hocam işin kötü yanı anakartı aldım gen 5 4 3 diye gidiyor yuvalar umarım sorun yaşatmaz :D
ya o sorun yaratmaz da 870 bir ana karta 3 m2 yuvası az ya rakiplerine göre fiyatı da bir tık fazla.

iyi iyi süper aldın boşver
10 dan aldığıma seviniyorum ileride 7800x3d veya 9800x3d almayı düşünüyorum o yüzdende böyle yüksek kart aldım umarım üzmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fena iyi fiyata almışsın fiyatına göre mükemmel bu arada , b850 modelleri 7-8k dan satılıyordu öyle düşün :D
aynen b850 Steel legend 10 bindi ilerideki upgradeler için bunu tercih ettim

10 dan aldığıma seviniyorum ileride 7800x3d veya 9800x3d almayı düşünüyorum o yüzdende böyle yüksek kart aldım umarım üzmez

aynen b850 Steel legend 10 bindi ilerideki upgradeler için bunu tercih ettim
1 adet ana ssd alırsın gen4 2. yi sırf depolama amaçlı dramı olmayan 4tb bişi alsan bile yeter :D

1 adet ana ssd alırsın gen4 2. yi sırf depolama amaçlı dramı olmayan 4tb bişi alsan bile yeter :D
SSD kc3000 var sanırsam bir yuva gen 5 oraya onu takıcam bir de nv3 alıcam ileride onu da gen4 yerine takarım

yani 3 slot neyine yetmiyor lan
hocam demeyin öyle :( gen3 bir slot 4 olsun tamam da gen 3 nedir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,079
Üyeler
173,757
Son üye