Neler Yeni

Asrock aldığıma pişman olmam umarım

ruaF1912

80+ Bronze
boşver am6 kadar böyle devam kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde şunu alasim var yatırım amaçlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

5300 denk gelir iyzico
Ayriyeten parolapara ile alınırsa, 400 TL daha düşer, 4900 gibi fiyata gelir, ayriyeten bu 400 TL banka hesabına çekilebiliyor

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Alper Aksoy
arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
hocam ben de Asrock x870 pro rs almayı düşünüyorum daha doğrusu forumda bunu önerdi bir arkadaş ben de pek anlamıyorum da siz neyinden tam olarak memnun kalmadınız? Benim çok aşırı sayıda m2 slotuna ihtiyacım yok 2 ssd taksam bana yeter. onun haricinde soğutması güç yönetimi genel performansı falan iyi midir 7800x 3d ve 5070 ile kullanmayı planlıyorum

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
hocam ben de Asrock x870 pro rs almayı düşünüyorum daha doğrusu forumda bunu önerdi bir arkadaş ben de pek anlamıyorum da siz neyinden tam olarak memnun kalmadınız? Benim çok aşırı sayıda m2 slotuna ihtiyacım yok 2 ssd taksam bana yeter. onun haricinde soğutması güç yönetimi genel performansı falan iyi midir 7800x 3d ve 5070 ile kullanmayı planlıyorum
1 M2 slotunun gen3 olmasından şikayetçiyim x870 chipset bir karta göre saçma olmuş odasıda gen 4 olabilirdi

Top Bottom