Asrock B550m anakart aldım görüntü alamıyorum

Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar sahibinden den 2.el asrock b550m anakart aldım elimde de ryzen 5 2600 var anakart çalışıyor ama hiçbir şekilde görüntü vermiyor aldığım kişiye söylediğimde 3. Nesil ve sonrası ryzen işlemci ile görüntü alabileceğimi söylüyor ne yapmalıyım sizce bios güncellemesi vs yapamam mı bir şekilde de ryzen 1. Ve 2. Nesili destekletsem

Herhangi bir ışık yanıyor mu? Yanıyorsa adı ne ışığın.

Brom harbi desteklemiyormuş siteden baktım.

1762078468564.webp

Evet, eski nesil desteklemiyor. BIOS ile düzeltiliyor

Brom harbi desteklemiyormuş siteden baktım.

Alıntıyı görüntüle
Evet hocam ben de baktım 3. nesil ve üstün destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, eski nesil desteklemiyor. BIOS ile düzeltiliyor
Onda sanırım Bios ile de düzelmiyor hocam, düzelseydi orada destekli işlemciler kısmında Bios versiyonuyla beraber yazardı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun brom yua
Eyvallah hocam sağolun bir de işlemci masrafı çıktı bana

Evet hocam ben de baktım 3. nesil ve üstün destekliyor

Onda sanırım Bios ile de düzelmiyor hocam, düzelseydi orada destekli işlemciler kısmında Bios versiyonuyla beraber yazardı diye düşünüyorum

Eyvallah hocam sağolun bir de işlemci masrafı çıktı bana
5600 al bari

Hayır yapılabiliyor. Bizzat kendimiz yapmıltık B550 çipinde. A520'ye yapılmıyor sanıyordum geçen ay o da yapılabiliyormuş

Aslında 5500 düşünüyordum hocam

Hayır yapılabiliyor. Bizzat kendimiz yapmıltık B550 çipinde. A520'ye yapılmıyor sanıyordum geçen ay o da yapılabiliyormuş
Bende a520 ler oldu hocam onlarda bak dediğiniz gibi sıkıntısız kullandım ryzen 1. Ve 2. Nesli ama b550 ilk defa oluyor ve sıkıntı yaşadım yani

Geri