🔥İndirim ASROCK B850M PRO-A 7.103 TL

bu anakart uyduruk zaten low high side ayrı n-channel mosfet kullanıyor firmalar en ucuz anakartlarda bu tasarımı tercih ediyor. normalde sps dr mos kullanılır.
Bilmeden atıp tutmaya bayılıyorsunuz. Low high ayrı n-channel falan değil dümdüz Vishay SiC654 var high low tek pakette. SPS DrMOS dediğin şey smart power stage DrMOS'un telemetri ve korumalarının arttırılmış hali onu isteyen gider x670 x870 falan alır.

İçinden geçer, sırf B850 diye gidip şöyle anakartları yalan yanlış övmeyin, bir de tank diyen var 🤣

Aynen karşim 8+2+1 VRAM desing ile tank 🤣

B650 ile B850 arasında socket olarak hiç bir fark yok, ikisi de aynı nesil taşıyacak o yüzden saçma sapan "güncel" ayağına böyle çöp anakartlara yönelmeyin.

Top tier anakartlara yakın hatta onların ayarında 12+2+2 VRAM tasarımına sahip.
Bak bu arkadaş da 1h/2l 2010 n-channel power design (pardon D E S I N G) anakart paylaşıyor. Attığı kartta kullanılan 4C06N/4C10N çifti 2015 civarı popülerdi. Kağıt üstüne bakıyor hop paralel 2x2 fazla faz var tamam kafi diyor. Top tier hangi anakartta çağ dışı n-channel high low paket dizayn var paylaşmasını isterim şahsen drmos/sps drmos olmayan.

Bilmeden atıp tutmaya bayılıyorsunuz. Low high ayrı n-channel falan değil dümdüz Vishay SiC654 var high low tek pakette. SPS DrMOS dediğin şey smart power stage DrMOS'un telemetri ve korumalarının arttırılmış hali onu isteyen gider x670 x870 falan alır.

Bak bu arkadaş da 1h/2l 2010 n-channel power design (pardon D E S I N G) anakart paylaşıyor. Attığı kartta kullanılan 4C06N/4C10N çifti 2015 civarı popülerdi. Kağıt üstüne bakıyor hop paralel 2x2 fazla faz var tamam kafi diyor. Top tier hangi anakartta çağ dışı n-channel high low paket dizayn var paylaşmasını isterim şahsen drmos/sps drmos olmayan.
o yorumu ben b650 eagle için yazdım ve yazdıklarım doğru.

Arkadaşlar 20 21k ya ekran kartsız r5 7600 işlemcili bir sistem dizmek istiyorum parça önerilerine açığım 3 4a y apu olarak devam edip sonra ekran kartı almak istiyorum 3070ti tarzında

İçinden geçer, sırf B850 diye gidip şöyle anakartları yalan yanlış övmeyin, bir de tank diyen var 🤣

Aynen karşim 8+2+1 VRAM desing ile tank 🤣

B650 ile B850 arasında socket olarak hiç bir fark yok, ikisi de aynı nesil taşıyacak o yüzden saçma sapan "güncel" ayağına böyle çöp anakartlara yönelmeyin.

Top tier anakartlara yakın hatta onların ayarında 12+2+2 VRAM tasarımına sahip.
Peki bir soru soracağım b850 d3sh gigabyte aldım sizce iyi mi ?

Peki bir soru soracağım b850 d3sh gigabyte aldım sizce iyi mi ?
Kampanyada filan aldıysanız bilemem ama şu an ki fiyatıyla tercih etmezdim benzer fiyata msi b650 gaming plus var mesela çok daha iyi

Geri