- Reaksiyon skoru
- 5,715
ASROCK RADEON RX 9070XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256 BIT EKRAN KARTı
90-GA5VZZ-00UANF - ASROCK RADEON RX 9070XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256 BIT EKRAN KARTı
yoh almim almim almimASROCK RADEON RX 9070XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256 BIT EKRAN KARTı
90-GA5VZZ-00UANF - ASROCK RADEON RX 9070XT STEEL LEGEND DARK 16GB GDDR6 256 BIT EKRAN KARTıpckolik.com.tr
Asrock'da ne sorun var? Bu paraya sorunlu dediğiniz Gigabyte var.yoh almim almim almim
sorun var demedim ki almim dedim beğenmiyorum asrockun tasarımlarınıAsrock'da ne sorun var? Bu paraya sorunlu dediğiniz Gigabyte var.
Taichi tabii ki.Taichi mi daha yüksek segmentte yoksa Steel legend mi acaba
Bu TUF ile Taichi ROG oluyor bu daha düşük yani.Taichi mi daha yüksek segmentte yoksa Steel legend mi acaba
Coil whine nedir?4 adet steel legend denedim 1 9070 3 xt versiyon olarak hepsinde coil whine vardı hepsini iade ettim sonuncu bir tane daha sipariş ondada vardı az bir şey kabullendim kullanıyorum şuan sadece valoda yapıyor bu arada çok garip
Aynı şekilde 4 adet taichi 9070xt denedim hepsinde coil whine 3 ünü iade ettim 4. mecbur kullanıyorum bende lolde bile yapıyor.4 adet steel legend denedim 1 9070 3 xt versiyon olarak hepsinde coil whine vardı hepsini iade ettim sonuncu bir tane daha sipariş ondada vardı az bir şey kabullendim kullanıyorum şuan sadece valoda yapıyor bu arada çok garip
Bobin sesi youtube yaz görürsün. Ama bunda öyle dayanılmayacak kadar yok kulaklık takınca yada fanlar dönmeye başlayınca duyulmuyor.Coil whine nedir?
Evet kronik asrockta sanırımAynı şekilde 4 adet taichi 9070xt denedim hepsinde coil whine 3 ünü iade ettim 4. mecbur kullanıyorum bende lolde bile yapıyor.
Performansa etkisi yok bobin ses yapıyor ama çok değil.Coil whine nedir?